Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

”Nu e momentul să vorbească! Când e vorba de antrenorul său, nu trebuie să vorbească”. Ionuţ Rada taxează un jucător de la FCSB | EXCLUSIV

Emisiuni Publicat pe 5 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21305595/1/rada.jpg

Octavian Popescu a dat două pase de gol în meciul câştigat de FCSB cu 3-0 în faţa Universităţii Craiova, dar după meci nu a ezitat să îşi arate nemulţumirea pentru că nu a fost convocat la naţionala U21.

Jucătorul FCSB-ului a transmis că nu înţelege de ce nu a fost convocat de Daniel Pancu la naţionala de tineret pentru meciul cu Albania U21 din preliminariile EURO 2025. Despre subiect a vorbit recent şi Ionuţ Rada, specialist Prima Sport.

El e de părere că Octavian Popescu greşeşte dacă discută în sens negativ în spaţiul public despre acest subiect şi ar face bine să se pregătească şi să aibă evoluţii şi mai bune în meciurile din SuperLiga României.

Nu e momentul să vorbească! Un jucător, atunci când e vorba de antrenorul său, nu trebuie să vorbească. E frustrant, doare, dar, aşa cum a spus şi patronul FCSB-ului, nu trebuie să comenteze, trebuie să se pregătească tot mai bine de acum înainte.

El nu trebuie să se gândească la faptul că nu a fost convocat deşi este bun, trebuie să se antreneze şi să joace şi mai bine”, a spus Ionuţ Rada în emsisiunea Fotbal Show.

Emisiunea Fotbal Show

Reacţia lui Daniel Pancu

Daniel Pancu a răspuns după declaraţia făcută de jucătorul de 20 de ani şi a explicat motivele pentru care acesta nu a fost convocat.

Sunt foarte bucuros de reacţia lui Tavi Popescu, înseamnă că e viu şi că îşi doreşte să vină la echipa naţională. El a zis că am ceva cu el. Doamne fereşte! În meseria asta sunt exact ca doctorii care depun jurământul, sunt obligat să fiu imparţial. Dimpotrivă, iubesc jucătorii cu asemenea talent.

De exemplu, pasa pe care o dă aseară la primul gol, un exterior cu frână, alea doar Budescu le mai poate da în campionatul nostru. Nimeni nu mai poate să facă asta.

Ce pot să-i spun eu e că selecţia a început pe 20 iulie, când am fost numit. De atunci urmăresc jucătorii. Am fost personal să-l văd la FCSB cu Iaşi, când a fost un pasager, un trecător, a făcut o plimbare timp de o repriză pe teren, la meciul de la Arad privea cum adversarii finalizau şi chiar marcau golurile victoriei. Dacă ar fi să facem selecţia după un meci sau două...”, a spus Daniel Pancu.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele