Ultima oră
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”

”Nu există nici cea mai mică problemă”. Transferul lui Denis Drăguş se face! Internaţionalul român schimbă iar echipa

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21559648/1/tw-gaziantep-fk-dragus.jpg

Denis Drăguş şi-a relansat cariera în Turcia. Fotbalistul împrumutat de Gaziantep de la Standard Liege face un sezon excepţional, motiv pentru care a revenit şi în circuitul echipei naţionale.

În acest sezon, atacantul în vârstă de 24 de ani a reuşit să marcheze de 13 ori şi a livrat o pasă de gol în 36 de partide pentru formaţia turcă.

Presa turcă scrie că Drăguş şi-a dat acordul să evolueze la Trabzonspor, mai fiind de pus la punct doar aspecte cu cei de la Standard.

 

”Nu există nici cea mai mică problemă cu fotbalistul, atât din punct de vedere economic, cât şi în ceea ce priveşte perioada contractuală. După ce s-a convenit cu jucătorul asupra tuturor problemelor, staff-ul clubului Claret-Blue este acum aşteptat să finalizeze fără probleme transferul cu Standard Liege”, relatează publicaţia Trabzonx.

În cazul în care nu va apărea ceva care să schimbe soarta acestui transferul, Denis Drăguş va evolua alături de superstarul lui Trabzonsposr, Thomas Meunier, fostul jucător de la PSG şi Borussia Dortmund.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele