Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

”Nu există nici cea mai mică problemă”. Transferul lui Denis Drăguş se face! Internaţionalul român schimbă iar echipa

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21559648/1/tw-gaziantep-fk-dragus.jpg

Denis Drăguş şi-a relansat cariera în Turcia. Fotbalistul împrumutat de Gaziantep de la Standard Liege face un sezon excepţional, motiv pentru care a revenit şi în circuitul echipei naţionale.

În acest sezon, atacantul în vârstă de 24 de ani a reuşit să marcheze de 13 ori şi a livrat o pasă de gol în 36 de partide pentru formaţia turcă.

Presa turcă scrie că Drăguş şi-a dat acordul să evolueze la Trabzonspor, mai fiind de pus la punct doar aspecte cu cei de la Standard.

 

”Nu există nici cea mai mică problemă cu fotbalistul, atât din punct de vedere economic, cât şi în ceea ce priveşte perioada contractuală. După ce s-a convenit cu jucătorul asupra tuturor problemelor, staff-ul clubului Claret-Blue este acum aşteptat să finalizeze fără probleme transferul cu Standard Liege”, relatează publicaţia Trabzonx.

În cazul în care nu va apărea ceva care să schimbe soarta acestui transferul, Denis Drăguş va evolua alături de superstarul lui Trabzonsposr, Thomas Meunier, fostul jucător de la PSG şi Borussia Dortmund.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele