Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

”Nu îmi permit să dau bani”. Valeriu Iftime a pus ochii pe doi jucători de la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20718095/1/iftime.jpg

Valeriu Iftime vrea din nou să colaboreze cu FCSB pentru transfer de jucători, cu condiţia să îi ia gratis.

Patronul celor de la FC Botoşani a dezvăluit că îi vrea înapoi pe Andrei Miron şi pe Malcom Edjouma. Cei doi nu au confirmat la FCSB în stagiunea actuală şi ar putea fi cedaţi la vară, însă e greu de crezut că vor semna cu un alt club pe gratis.

„Vă daţi seama că eu ţin la băieţii ăştia doi, dar am şi eu calculele mele aici la club. Eu îi doresc înapoi la FC Botoşani, dar nu sub formă de împrumut. Vă spun acest lucru ca să fie foarte clar încă de la începutul discuţiei.

Dar, dacă Gigi Becali îi lasă liberi de contract, atunci eu i-aş vrea la echipa mea. Însă, nu îmi permit să dau bani pentru împrumuturile lor, dar nici nu mai vreau jucători sub formă de împrumut de la FCSB. Ei sunt doi jucători foarte buni, dar vă repet: îi aduc la Botoşani doar dacă rămân liberi de contract”, a spus Iftime, pentru ProSport.

Becali schimbă defensiva

Gigi Becali începe curăţenia de vară la FCSB. Acesta pregăteşte schimbări la nivelul compartimentului defensiv şi a anunţat despărţirea de Paulo Vinicius, adus anul trecut de la rivala CFR Cluj.

Veteranul brazilian în vârstă de 37 de ani a fost o piesă de bază în angrenajul echipei lui Toni Petrea până să se accidenteze. Ieşit din calcule, sud-americanul a fost înlocuit de Andrei Miron în centrul apărării, lângă Iulian Cristea.

Becali a explicat că echipa sa are nevoie de fundaşi mult mai tineri, care să fie eficienţi la jocul aerian.

”Vinicius pleacă. Cine termină contractul, pleacă. El era bun, dar dacă la meciul cu Universitatea Craiova a luat gol printre picioare. Este foarte puternic, dar are o vârstă. Eu am nevoie de fundaşi puernici, de 24-25 de ani, care să dea cu capul”, a spus Becali, pentru Pro Arena.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele