Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

"Nu înţeleg ce se întâmplă". Cicâldău, fără cuvinte după o nouă înfrângere a Galatei

Superlig Publicat pe 8 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20542433/1/cicaldau-galata-11.jpg


Alexandru Cicâldău (24 de ani) nu poate înţelege forma proastă pe care o traversează Galatasaray, învinsă şi de Giresunspor, 0-1, în etapa a 20-a a Superligii din Turcia.
 
Trupa lui Fatih Terim a terminat în genunchi un meci în care pornea ca favorită, iar înfrângerea a declanşat o reacţie dură din partea fanilor cim-bom, care şi-au huiduit la scenă deschisă favoriţii. Pentru Alex Cicâldău, perioada slabă e de neînţeles, la fel cum e şi incapacitatea lui şi a colegilor de a deveni mai eficienţi în faţa porţii:
 
”Ne pare rău că am ajuns în situaţia asta. Nu înţeleg ce se întâmplă. Nu pot să înţeleg de ce nu putem câştiga. Suporterii noştri nu merită asta. Adversarii noştri au înscris probabil la prima lor ocazie în seara asta. Suntem foarte ghinionişti, nu putem să înscriem”, a declarat internaţionalul român, citat de Fanatik.com, la finalul meciului de la Istanbul.
 
Contra lui Giresunspor, în meciul care a dus-o pe Galatasaray la 22 de puncte de liderul Trabzon, Cicâldău a fost ţinut pe teren până în minutul 73, când a fost înlocuit cu Yilmaz. A ratat două ocazii, una în minutul 55 şi una în minutul 58, trimiţând mai întâi în plasa laterală, apoi pe direcţia goalkeeper-ului Okan.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele