Ultima oră
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen
Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo
Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!” Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!”
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”
Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României

”Nu mă pricep”. Gigi Becali surprinde după calificarea României la EURO 2024

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 19 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21391256/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-2.jpg

Echipa naţională a României s-a calificat la un turneu final după opt ani, sâmbătă, în urma victoriei cu Israel, scor 2-1, din Ungaria.

Deşi FCSB i-a avut la lot pe Florinel Coman (25 de ani) şi Darius Olaru (25 de ani), Gigi Becali a dezvăluit că nu s-a uitat la partida de sâmbătă seară. Omul de afaceri nu vrea să discute pe subiecte legate de prima reprezentativă.

”E foarte bine pentru România că ne-am calificat. Dar pentru mine nu contează. Nu mă bag eu să comentez, să fie sănătoşi. Ce să spun eu despre echipa naţională dacă nu mă pricep?”, a declarat Becali, pentru cei de la Digi Sport.

Edi Iordănescu, decizie surprinzătoare

După ce a reuşit o calificare istorică, în care mulţi oameni mai credeau, Edi Iordănescu ar fi făcut un anunţ surprinzător. 

Potrivit jurnalistului Horia Ivanovici, ultima apariţie în spaţiul public a lui Edi Iordănescu va fi la meciul cu Elveţia. 

Selecţionerul nu mai doreşte să ofere declaraţii publice până la EURO 2024, iar jurnalistul a dezvăluit şi de ce antrenorul a luat această decizie. 

“Singura apariţie publică va mai fi după meciul cu Elveţia, de la conferinţa de presă oficială şi anunţă că după meciul cu Elveţia, timp de câteva luni, va intra în silenzio stampa, nu va mai da nicio declaraţie, nu va mai merge la nicio emisiune.

Nu va vorbi cu nimeni. Nu este vorba că este supărat, dar vrea să se refacă psihic şi să stea acasă cu familia pentru că familia a suferit enorm în această perioadă şi vrea să vină alături de familie. 

Mai sunt şi alte lucruri pe care nu pot să le spun. Dar m-a rugat să spun public că ultima apariţie va fi la conferinţa de presă după meciul cu Elveţia. Apoi, până la Euro, Edi Iordănescu va intra în silenzio stampa, va sta cu familia.

Edi spunea că a fost afectată în primul rând, pentru că s-a ajuns la jigniri care au depăşit orice fel de limită şi care nu mai au legătură cu fotbalul. El nu este supărat pe nimeni, este doar o decizie a lui.

Vrea să se refacă psihic, în primul rând, şi să acorde timp familiei. Astfel, va intra în silenzio stampa şi se va concentra pe familie şi pe echipa naţională”, a dezvăluit Horia Ivanovici la Fanatik.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt