Ultima oră
Boxerul Ryan Garcia a fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel Boxerul Ryan Garcia a fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel
Naţionala de fotbal a Palestinei visează să joace din nou acasă Naţionala de fotbal a Palestinei visează să joace din nou acasă
Fernando Santos este noul selecţioner al Azerbaidjanului Fernando Santos este noul selecţioner al Azerbaidjanului
Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin” Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin”
S-a stabilit meciul care decide ultima promovată în Liga 2 S-a stabilit meciul care decide ultima promovată în Liga 2
Gabi Iancu a revenit sub comanda lui Gică Hagi Gabi Iancu a revenit sub comanda lui Gică Hagi

”Nu mai pleacă nimeni”. Garita, declarat netransferabil în această iarnă

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20985736/1/arnold.jpg

Paul-Arnold Garita, atacantul Argeşului, în vârstă de 27 de ani, sosit în România din Franţa, de la FC Bourg-Péronnas 01, formaţie din liga a 3-a, a fost anul trecut pe radarul celor de la FCSB, iar ulterior s-a vehiculat că cei de la Universitatea Craiova şi Rapid l-ar vrea.

Marius Croitoru a declarat că principalul său om de atac este netransferabil din această iarnă.

”În momentul de faţă, până în vara, nu mai pleacă nimeni. Garita e netransferabil în acest moment”, a spus Croitoru, pentru cei de la Orange Sport.

Rămâne de văzut cum se va descurca atacantul camerunez în a doua parte a sezonului şi dacă la vară va genera la fel de mult interes pentru formaţiile cu pretenţii din Superliga.

Jucătorul a mai trecut în carieră pe la FC Villefranche, US Boulogne, USL Dunkerque, Charleroi, Bristol City sau Plymouth.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele