Ultima oră
Beatriz Haddad Maia a intrat în istorie! Sportiva a devenit prima braziliancă ajunsă în semifinale la French Open Beatriz Haddad Maia a intrat în istorie! Sportiva a devenit prima braziliancă ajunsă în semifinale la French Open
Serghei Rebrov este noul selecţioner al Ucrainei Serghei Rebrov este noul selecţioner al Ucrainei
Gigi Becali e hotărât! ”Vreau să fac o echipă cu care să câştigăm titlul”. Cei doi jucători pe care îi vrea patronul lui FCSB Gigi Becali e hotărât! ”Vreau să fac o echipă cu care să câştigăm titlul”. Cei doi jucători pe care îi vrea patronul lui FCSB
Patru arbitri din România vor oficia la EURO U21 Patru arbitri din România vor oficia la EURO U21
Argentinianul Santiago Arroyo a semnat cu echipa de volei a celor de la Dinamo Argentinianul Santiago Arroyo a semnat cu echipa de volei a celor de la Dinamo
Proaspăt promovata Poli Iaşi a renunţat la trei jucători Proaspăt promovata Poli Iaşi a renunţat la trei jucători

"Nu neapărat că a fost echipa moale, dar am fost temători”. Laszlo Balint, supărat, după eşecul cu Zorya

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 4 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20804634/1/balint-craiova.png

CSU Craiova plecat învinsă de la Lublin, 0-1 cu Zoria Luhanks în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference Leaguea.

Echipa lui Laszlo Balint, venită după 0-1 pe teren propriu cu Rapid, a încercat să controleze prima parte a meciului. Dar ucrainenii au lovit la zece minute după pauză prin Nagnoynyi (minutul 55), gol care a şi stabilit scorul manşei tur.

Tehnicianul oltenilor s-a declarat dezamăgit de rezultat şi a punctat că elevii săi au pierdut prea uşor mingea.

"Nu neapărat că a fost echipa moale, dar am fost temători. În prima repriză nu am fost agresivi, nu am recuperat departe de poartă, chiar dacă nu au fost prea multe ocazii importante în prima repriză, dar parcă am cedat pea uşor iniţiativa.

Pierdeam mult prea uşor mingea. Chiar şi asa, am scăpat de nişte ocazii pe jocul celor de la Zorya şi apoi am luat gol din faze fize. Aici trebuie să analizăm, trebie să fim mai responsabili, nu mă aşteptam să avem probleme aici, pentru că avem jucători cu talie, cu experienţă, dar iată că pierdem chiar aici.

Când recuperam şi reuşeam să împingem construcţia faţă de poarta adversă, se leagă lucrurile, faptul că nu producem atât cât e nevoie pe faza ofensivă. Trebuie să analizăm ce putem face, ce putem îndrept"
, a spus Balint, după meci, pentru Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri