Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nu pot să neg”. Alex Chipciu, reacţie cu privire la transferul la FCSB

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21597249/1/chipciu.jpg

Universitatea Cluj a învins duminică, în deplasare, scor 2-0, formaţia Oţelul Galaţi, în primul meci de baraj pentru calificarea în cupele europene intercluburi şi va juca finala barajului, cu Universitatea Craiova.

Alex Chipciu a fost întrebat despre o posibilă revenire la FCSB. Acesta nu a dat un răspuns ferm, însă a punctat că au fost discuţii şi că ar dori o experienţă nouă.

”Oţelul e o echipă agresivă, noi vrem să jucăm fotbal, să ieşim prin pase din apărare, am tot forţat, terenul se usucă şi e foarte greu.

Apoi s-a schimbat sistemul, a intrat Anselmo, a intrat Roger şi s-a schimbat soarta jocului. Am spus nişte lucruri la pauză ca să ne trezim, pentru că în prima repriză a fost greu tare, îţi venea să ieşi de pe teren.

Nu pot să neg, au ieşit discuţii (n.r. revenirea la FCSB). Dar în acelaşi timp chiar vreau să trag linie după acel meci. Au fost 2 ani obositori pentru mine. Şi frumoşi, dar m-au stors. Am sentimentul că trebuie ceva nou, asta e părerea mea. Vom vedea ce se va întâmpla după ultimul meci”
, a spus Chipciu, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele