Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

”Nu puteam sub nicio formă să-mi las colegii”. Armaş a ignorat recomandarea medicului la meciul cu FCSB

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 13 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21017119/1/armas.jpg

Jucătorul Malcom Edjouma l-a faultat grosolan pe Igor Armaş în meciul FC Voluntari – FCSB, disputat duminică seara, dar nu a primit decât cartonaşul galben.

Faultul a avut loc în minutul 82, când, la o fază în careul echipei FC Voluntari, Edjouma şi Armaş au intervenit la un balon, iar jucătorul bucureştenilor a ridicat piciorul foarte sus, lovindu-l pe Armaş în faţă şi zgârâindu-l pe umărul stâng. Arbitrul Radu Petrescu a acordat doar cartonaşul galben, iar faza nu a fost consultată la sistemul VAR.

Internaţionalul din Republica Moldova a dezvăluit că a ignorat recomandarea medicului, care i-a spus să iasă de pe teren, deoarece a preferat să termine meciul contra celor de la FCSB, pentru a-şi ajuta echipa să obţină un rezultat pozitiv.

”Medicul mi-a zis să ies de pe teren imediat, dar nici nu m-am gândit la asta! Nu puteam sub nicio formă să-mi las colegii la greu. Am mai fost în astfel de situaţii şi am procedat la fel”, a explicat Armaş, pentru ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele