Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

”Nu puteam sub nicio formă să-mi las colegii”. Armaş a ignorat recomandarea medicului la meciul cu FCSB

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 13 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21017119/1/armas.jpg

Jucătorul Malcom Edjouma l-a faultat grosolan pe Igor Armaş în meciul FC Voluntari – FCSB, disputat duminică seara, dar nu a primit decât cartonaşul galben.

Faultul a avut loc în minutul 82, când, la o fază în careul echipei FC Voluntari, Edjouma şi Armaş au intervenit la un balon, iar jucătorul bucureştenilor a ridicat piciorul foarte sus, lovindu-l pe Armaş în faţă şi zgârâindu-l pe umărul stâng. Arbitrul Radu Petrescu a acordat doar cartonaşul galben, iar faza nu a fost consultată la sistemul VAR.

Internaţionalul din Republica Moldova a dezvăluit că a ignorat recomandarea medicului, care i-a spus să iasă de pe teren, deoarece a preferat să termine meciul contra celor de la FCSB, pentru a-şi ajuta echipa să obţină un rezultat pozitiv.

”Medicul mi-a zis să ies de pe teren imediat, dar nici nu m-am gândit la asta! Nu puteam sub nicio formă să-mi las colegii la greu. Am mai fost în astfel de situaţii şi am procedat la fel”, a explicat Armaş, pentru ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele