Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

”Nu putem să subestimăm un adversar valoros”. Dan Petrescu se teme pentru ”dubla” cu Pyunik Erevan

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 25 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20753062/1/dan-petrescu.jpg

CFR Cluj o va întâlni pe FC Pyunik Erevan în primul tur preliminar al UEFA Champions League.

FC Pyunik Erevan este campioana Armeniei, ei au cucerit titlul după 7 ani de pauză şi mai au în palmares 8 Cupe ale Armeniei şi 9 Supercupe. Echipa armeană nu a fost niciodată în grupele europene şi a evoluat ultima dată în preliminariile Champions League acum 7 ani, în 2015, unde a pierdut 6-0 la general în faţa lui Molde, în turul 2.

Dan Petrescu nu îi priveşte de sus pe armeni. Tehnicianul campioanei a declarat că i-a studiat pe viitorii adversari şi a identificat cei mai buni jucători.

„I-am studiat pe adversarii noştri în ultimele cinci meciuri de campionat. Au mulţi străini, cred că e un singur armean de naţională, portarul, care e căpitan de echipă. În rest au brazilieni, portughezi. Va fi precum un meci cu o echipă de play-off din România, cam aşa e nivelul.

Deci nu putem să subestimăm un adversar valoros. Toată lumea crede că e un adversar din Armenia şi va fi uşor, în niciun caz”,
a spus Petrescu, pentru AS.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele