Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

”Nu se poate aşa ceva”. Vasile Stîngă a răbufnit, după eşecul incredibil al naţionalei de handbal în Insulele Feroe

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 8 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21048872/1/stinga.jpg

Naţionala de handbal masculin a României a fost învinsă în deplasare, de reprezentativa Insulelor Feroe, scor 28-26 (15-9), în al treilea meci din grupa 4 preliminară a Campionatului European din 2024.

Principalii marcatori tricolori au fost Tărîţă 6 goluri, Kuduz 5, iar de la gazde s-a remarcat Teigum 10.

Fostul mare handbalist Vasile Stîngă a răbufnit după acest eşec ruşinos şi a declarat că această ramură sportivă nu a progresat la noi absolut deloc în ultimii ani.

”Cei din Feroe ne-au arătat că ştiu handbal bine de tot! Mi-am adus aminte de meciul naţionalei cu Kosovo, de acum doi ani. Noi am rămas pe loc şi asta este grav. Nici nu ştiu ce populaţie are Insulele Feroe!

Ei au însă o generaţie foarte bună, au fost şi campioni mondiali la tineret. Din păcate, ratările ne-au omorât în acest meci, dar şi eliminările stupide! Nu se poate aşa ceva la un asemenea nivel! Au fost greşeli copilăreşti”
, a declarat Stîngă, pentru ProSport.

După trei etape, România are 2 puncte, după Austria (4), fiind urmată de Ucraina şi Insulele Feroe, tot cu 2.

În primele două dispute din grupa 4, jucătorii antrenaţi de Xavi Pascual au pierdut cu Austria (32-36) şi au învins Ucraina (34-26). Urmează disputa retur cu Insulele Feroe (11 martie) şi cele cu Austria (26 aprilie) şi cu Ucraina (30 aprilie).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele