Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

”Nu ştiu dacă o să-l mai vedem sezonul acesta”. Pierdere importantă pentru cei de la Farul

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21109135/1/farul.jpg

Sepsi – Farul, partidă din runda a 6-a a play-off-ului SuperLigii României, e LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 21:45. Gazdele de azi au pierdut în runda trecută de campionat, iar formaţia lui Gică Hagi a învins.

Gică Hagi a anunţat că fundaşul central Gustavo Marins are şanse mici să mai joace în acest sezon. ”Regele” punctat că în afara brazilianului nu mai sunt alte absenţe.

”(n.r probleme de lot) Doar Gustavo Marins, cred că nu mai joacă până la finalul sezonului, nu ştiu dacă o să-l mai vedem sezonul acesta. Are ceva la adductor.

În rest, s-a întors Vlad Morar, s-a întors şi Alibec. Amândoi sunt sănătoşi 100%, să vedem în ce condiţie sunt din punct de vedere fizic”
, a declarat Hagi, la conferinţa de presă oficială.

Sepsi a cedat pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, scor 1-2, dar ulterior a avut şi meciul din semifinalele Cupei României, cu CFR Cluj, de care a trecut la scor, 3-0. De partea cealaltă, Farul a învins în runda anterioară CFR Cluj, pe teren propriu, scor 1-0.

Partida din turul play-off-ului, din 19 martie, dintre Farul şi Sepsi, s-a terminat cu victoria trupei lui Hagi, scor 2-1.

Înainte de începutul acestei runde, Farul e pe locul 1, cu 42 de puncte, cu patru puncte peste locul 2, CFR Cluj. Sepsi e pe 6, ultimul loc în play-off, cu 24 de puncte, la şapte puncte de locul 5, Rapid.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele