Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

”Nu suntem atât de proşti!”. Mesajul lui Pep Guardiola înainte de returul semifinalei din Champions League cu Real Madrid

Champions League Publicat pe 17 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21127421/1/profimedia-0776256769.jpg

Manchester City – Real Madrid, returul semifinalei din Liga Campionilor, e în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 22:00. În tur, pe terenul formaţiei din capitala Spaniei, rezultatul a fost egal, scor 1-1.

Confruntarea din prima manşă a consemnat două goluri frumoase. A deschis scorul Vinicius, în minutul 36, cu un şut de la distanţă, iar Manchester City a egalat tot în urma unei execuţii din afara careului, în minutul 67, prin De Bruyne.

Înainte de meci, Pep Guardiola a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul lui Manchester City a părut decis şi a spus că soarta calificării în finală este doar în mâinile echipei sale. 

”Nu suntem atât de proşti!”

”Veţi vedea cum am gândit, nu pot să vă spun acum, altfel Carlo Ancelotti va... Dar nu va fi nimic special, nu voi mai gândi prea mult, vă asigur, băieţi. Nu trebuie să facem nimic diferit de ce am făcut în trecut, doar să încercăm să fim mai fluizi, dar ştim că adversarii noştri au şi ei armele lor.

Avem un plan de joc pe care trebuie să-l executăm ceva mai bine decât în tur. Vom încerca să ne creăm mai multe ocazii şi să facem totul astfel încât jucătorii noştri din faţă să primească mingea în situaţii mai bune. Dar ne aşteptăm să întâlnim cel mai puternic adversar din ultimii ani.

Nu suntem atât de proşti încât să nu ne dăm seama de importanţa meciului. Dar le-am spus jucătorilor să o trăiască ca pe o oportunitate uriaşă, să profite de moment, de şansa incredibilă pe care o avem să fim aici. Totul este în mâinile noastre, totul depinde de noi, nu trebuie să facem lucruri excepţionale, doar să fim noi înşine şi să câştigăm un meci pentru a fi în finală”, a spus Guardiola.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri