Ultima oră
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX

”Nu suntem mulţumiţi cu ce s-a întâmplat”. Vremea i-a dat calculele peste cap antrenorului de la FC Argeş

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 4 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21005866/1/fc-hermannstadt-fc-arges-superliga-superbet-04-02-2023.jpg

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia FC Argeş. Într-un meci al etapei a 24-a din Superliga.

La Sibiu a început să ningă abundent în timpul meciului, iar evoluţia celor două echipe a avut de suferit. Scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Garita, care a luat o acţiune pe cont propriu şi a marcat în minutul 17. Gazdele au egalat în minutele de prelungire ale primei reprize. În minutul 44 Micle l-a călcat pe Bărbuţ, în careul oaspeţilor, iar arbitrul a consultat VAR-ul, dictând penalty. A executat şi a înscris Daniel Paraschiv, în minutul 45+3.

Constantin Schumacher a declarat că este nemulţumit de punctul obţinut de formaţia sa şi a explicat că schimbarea radicală a vremii a pecetluit soarta partidei.

”Nu suntem mulţumiţi cu ce s-a întâmplat. Este bine, totuşi, că echipa a avut atitudine. Îi felicit pentru acest lucru, după cum s-au desfăşurat ostilităţile. Sunt bucuros pentru punctul pe care l-am câştigat în deplasare, dar sunt sigur că puteam mult mai mult.

Am început pe un teren foarte bun şi am terminat pe zăpadă. Asta e. Felicit jucătorii pentru atitudine şi nu în ultimul rând suporterii, care au fost alături de noi şi ne-au susţinut. Avem mare nevoie de ei”
, a declarat antrenorul piteştenilor, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele