Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

”Nu vreau să ajung să mă înjure fanii”. Rapid a dorit un jucător emblematic de la FCSB

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21135584/1/gardos.jpg

Fostul fundaş al celor de la FCSB, Florin Gardoş (34 de ani) a dezvăluit că a fost ofertat de Rapid, pe când formaţia din Giuleşti evolua în Liga 2.

Gardoş a fost unul dintre cei mai buni apărători pe care i-a avut FCSB în ultimul deceniu, fapt ce i-a adus un transfer în Premier League, la Southampton.

Pe final de carieră, Rapid s-a interesat de Gardoş, care pe atunci era recent despărţit de Universitatea Craiova. Acesta a declinat oferta, pentru a nu fi insultat de fani şi a ales să semneze cu Academica Clinceni.

 ”Am avut ofertă de la Rapid. Erau în Liga 2, cu Ovidiu Burcă la conducere. Abia ce am reziliat cu Universitatea Craiova. În al doilea rând era Rapidul, era rivalitatea asta cu FCSB. Nu am ajuns la discuţii concrete.

M-au întrebat dacă vreau să vin, am spus de ce nu. Ovidiu mi-a spus că rapidiştii mă adoptă dacă voi juca bine. Eu i-am spus că nu vreau să ajung să mă înjure fanii”
, a dezvăluit Gardoş, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele