Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

”Nu vreau să ajung să mă înjure fanii”. Rapid a dorit un jucător emblematic de la FCSB

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 25 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21135584/1/gardos.jpg

Fostul fundaş al celor de la FCSB, Florin Gardoş (34 de ani) a dezvăluit că a fost ofertat de Rapid, pe când formaţia din Giuleşti evolua în Liga 2.

Gardoş a fost unul dintre cei mai buni apărători pe care i-a avut FCSB în ultimul deceniu, fapt ce i-a adus un transfer în Premier League, la Southampton.

Pe final de carieră, Rapid s-a interesat de Gardoş, care pe atunci era recent despărţit de Universitatea Craiova. Acesta a declinat oferta, pentru a nu fi insultat de fani şi a ales să semneze cu Academica Clinceni.

 ”Am avut ofertă de la Rapid. Erau în Liga 2, cu Ovidiu Burcă la conducere. Abia ce am reziliat cu Universitatea Craiova. În al doilea rând era Rapidul, era rivalitatea asta cu FCSB. Nu am ajuns la discuţii concrete.

M-au întrebat dacă vreau să vin, am spus de ce nu. Ovidiu mi-a spus că rapidiştii mă adoptă dacă voi juca bine. Eu i-am spus că nu vreau să ajung să mă înjure fanii”
, a dezvăluit Gardoş, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele