Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

”Nu vreau să comentez cazul în acest moment”. Antrenorul Petrolului, deranjat de gestul lui Budescu

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21123513/1/conferinta-de-presa-petrolul-ploiesti-16-02-2023.jpg

Hermannstadt a învins în deplasare, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 1-0, într-un meci al etapei a 8-a din play-out-ul Superligii.

Constantin Budescu nu a dorit să stea pe bancă alături de colegi. El a preferat să se aşeze în tribune, cu fanii, iar antrenorul Florin Pîrvu a părut deranjat de acest gest.

”Din păcate, doar înfrângere. Încep prin a felciita echipa adversă, dar cred că rezultatul echitabil ar fi fost un egal. Au fost situaţii de ambele părţi, nu mai vorbesc de a doua repriză în care am avut situaţii clare până la acel penalty.

(n.r. faza unicului gol) Nici nu ştiu dacă a fost acel penalty, dar dacă VAR-ul a acordat, nu am ce să comentez. Au fost două situaţii clare ale lui Paul, am avut situaţia lui Irobiso. Un rezultat de egalitate era mai echitabil.

(n.r. situaţia lui Budescu) Nu vreau să comentez cazul Budescu în acest moment. Mergem la Piteşti să câştigăm, deoarece nu avem de pierdut, echipa trebuie să joace până la final”
, a spus Pîrvu, la finele partidei.

Unicul gol al jocului a fost marcat de Daniel Paraschiv, în minutul 60, din penalty. În urma acestui rezultat, Petrolul rămâne cu 34 de puncte şi poate pierde primul loc din play-out dacă FC ”U” Craiova învinge FC Argeş, duminică, de la 18:15, în direct la Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri