Ultima oră
Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului
Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla” VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla”
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”

Număr mare de spectatori, autorizat pentru a asista la finala Europa League

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 3 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20156691/1/gda.jpg

Autorităţile poloneze au autorizat 9 500 de spectatori pentru a asista la finala Ligii Europa, din 26 mai, de la Gdansk. Decizia este urmare a permisiunii ca 25 la sută din capacitatea stadionului să fie ocupată.

"Suporterii veniţi din străinătate vor trebui să se conformeze restricţiilor şi cererilor de intrare pe teritoriul polonez, deoarece nu va exista nicio excepţie", a anunţat UEFA.

Astfel, UEFA subliniază că accesul în stadion va fi acordat în conformitate cu legislaţia locală şi ar putea include necesitatea de a fi vaccinat sau un test Covid-19 negativ.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele