Ultima oră
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii
NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage
Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB" Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB"

Numeroase persoane au fost puse sub acuzare în cadrul unei vaste anchete privind vânzarea ilegală de bilete la FC Porto

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21590442/1/porto.jpg

Treisprezece persoane au fost puse sub acuzare în cadrul unei anchete privind vânzarea ilegală de bilete la meciurile de fotbal ale echipei FC Porto, al cărei sediu a fost percheziţionat duminică, a confirmat, luni, poliţia portugheză.

Aproximativ 4.000 de bilete de fotbal au fost confiscate, precum şi peste 44.000 de euro, diverse documente şi echipamente IT, a precizat Poliţia de Securitate Publică (PSP).

Autorităţile investighează existenţa unei reţele suspectate care ar fi distribuit şi vândut bilete la meciurile de fotbal pe piaţa neagră, implicând angajaţi ai clubului şi membri ai unui grup de suporteri.

La rândul său, FC Porto a confirmat percheziţiile efectuate duminică, în special într-un magazin de la stadionul Draaoi, şi s-a angajat să coopereze cu anchetatorii în această operaţiune, pe care poliţia a numit-o 'Biletul de aur'.

FC Porto se află pe locul trei în clasament după etapa a 33-a. Sporting Portugalia a fost încoronată campioană săptămâna trecută.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri