Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

O echipă cu pretenţii din Liga 2 va avea drept de promovare din sezonul viitor! ”Vom primi CIS-ul săptămâna viitoare”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21595484/1/liga-1.jpg

Corvinul Hunedoara a revenit în prin planul fotbalului românesc. Divizionara secundă a cucerit Cupa României, după o finală câştigată la penalty-uri, contra celor de la Oţelul Galaţi.

Hunedorenii mai primesc o veste fabuloasă! Antrenorul Florin Maxim a anunţat că cei de la Corvinul vor avea drept de promovare din sezonul următor. Astfel, jucătorii vor avea serios de tras, pentru a termina pe un loc eligibil.

În actuala stagiune, Corvinul a fost pe 2, loc ce duce automat în Superliga. Din cauza formei de organizare nu s-a putut promova, astfel locul câştigătoarei Cupei a fost luat de Gloria Buzău.

„Da, am primit asigurări. Vom primi CIS-ul săptămâna viitoare. Vom drept de promovare, asta da. Vedem ce o să fie anul viitor. Am mai auzit voci care spuneam că n-am avut presiune asupra noastră. Cum n-am avut presiune? Noi ne dorim să performăm. Ce ar schimba presiunea? Declaraţiile astea au venit şi din partea colegilor mei. Nu le înţeleg. Nu mi se pare ok să declari astfel de lucruri. E presiune pe noi la fiecare meci. Ne dorim să câştigăm. Nu contează dacă e Cupa României, campionat, amical. Uitaţi-vă la meciurile noastre amicale.

Băieţii ştiu că eu la fiecare meci vreau să câştig. Drept dovadă faptul că am promovat fără înfrângere la Şelimbăr. În liga a treia am pierdut un singur meci”,
a dezvăluit Maxim, pentru cei de la Fanatik.

Corvinul îşi pierde golgheterul

La revenirea pe prima scenă nu va contribui însă golgheterul Marius Coman (27 de ani), care s-a înţeles cu Sepsi Sfântu Gheorghe. El a semnat liber de contract, deoarece acordul cu cei de la Corvinul expiră la finele lunii iunie.

Florin Maxim a a confirmat transferul atacantului şi a dezvăluit cum l-a descoperit pe fotbalistul care a marcat 16 goluri în toate competiţiile pentru Corvinul în acest sezon. 

„Coman este 100% plecat. Şi-a făcut treaba la Corvinul. E semnat şi cumva, asta ne-a fost înţelegerea, dar el a venit la Liga a III-a. Coman nu e inventat de noi, a fost golgheterul ligii secunde, când activa la Recea.

Eu, din întâmplare, am văzut Metaloglobus – Recea, am fost să îl văd pe Dani Lung, care activa la Metaloglobus. Am fost şi chiar mi-a plăcut Coman. Atunci, mi-a atras atenţia. Când mi s-a propus Coman de către Bogdan Apostu, n-am ezitat.

Ştiam că vine după o accidentare, îi ştiam potenţialul, era exact atacantul de care aveam nevoie. A trecut prin momente grele, a avut susţinerea noastră 100% şi ne-a dat ceva în schimb. Era normal să facă pasul, are o vârstă propice performanţei.

Credeţi-mă, Marius Coman nu se va opri la Sepsi. Ţineţi acest video şi veţi vedea că îşi va face treaba cu vârf şi îndesat”,a spus Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara, pentru Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele