Ultima oră
Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart Slovenia - Danemarca 1-1! Rezultat surprinzător la Stuttgart
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal

O echipă emblematică a fotbalului românesc va beneficia de un stadion modern. Se demolează vechea construcţie

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21313156/1/arg.jpg

Fanii lui FC Argeş au motive de bucurie. Se demolează vechea arenă ”Nicolae Dobrin”. Procesul este estimat la 6 luni.

Primăria a anunţat că suma pentru demolare este de 4.563.096,33 de lei. Pe vechea locaţie se va ridica o arenă modernă, la standarde UEFA, ce va avea capacitatea de de 15.200 de locuri.

Finalizarea lucrărilor este estimată pentru anul 2026.

”În perioada următoare va începe demolarea vechiului stadion ,,Nicolae Dobrin”

Astăzi, 12 septembrie 2023, reprezentanţii Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului au semnat contractul de ,,Desfiinţare imobil Sportiv Nicolae Dobrin din strada Nicolae Dobrin nr.10, Municipiul Piteşti”, în vederea realizării, pe acelaşi amplasament, a obiectivului de investiţii ,,Construire Stadion Nicolae Dobrin, strada Nicolae Dobrin nr.10, Municipiul Piteşti”.

Executantul este Asocierea Hyatt Development 2011 Pro Fortuna Construct, reprezentată prin Lider de asociere Hyatt Development 2011.
Valoarea contractului este de 4 563 096,33 lei, iar durata execuţiei contractului de demolare este de 6 luni de la primirea ordinului de începere a lucrărilor”
, este comunicatul postat de Primăria Municipiului Piteşti.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele