Ultima oră
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

O femeie a fost reţinută în ancheta privind asasinarea fostului rugbist argentinian Federico Aramburu

Rugby Publicat pe 21 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/20645800/1/federico-martin-aramburu-1373783.jpg

O femeie a fost reţinută în ancheta privind asasinarea fostului internaţional argentinian de rugby Federico Aramburu, informează AFP.

Femeia, o tânără de 24 de ani, este bănuită că ar fi participat la asasinarea, sâmbătă, a fostului jucător. În aceeaşi zi, ea a fost interogată şi reţinută, fiind în arest şi luni dimineaţă, au precizat surse apropiate anchetei.

Femeia de 24 de ani ar fi condus maşina în momentul în care alţi doi suspecţi l-au împuşcat pe fostul rugbist pe un bulevard din arondismentul 6, în jurul orei şase dimineaţa. Ceilalţi doi indivizi erau căutaţi încă luni dimineaţă.

Martin Aramburu, 42 de ani, a fost asasinat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în cartierul Mabillon. El a venit la Paris din motive personale.

După o dispută între două grupuri de persoane la barul Le Mabillon, oprită de bodiguarzii stabilimentului, potrivit unei surse din poliţie, suspecţii s-au întors la scurt timp după aceea cu un vehicul şi au tras focuri de armă.

La faţa locului au fost găsite mai multe urme de gloanţe, a adăugat o sursă apropiată anchetei, iar fostul sportiv a murit pe loc în urma rănilor. Potrivit primelor elemente din anchetă, doi bărbaţi ar fi tras. Principalul suspect este un activist de extremă dreaptă. Printre suspecţii căutaţi se număra şi femeia care conducea vehiculul.

Federico Martin Aramburu, fost jucător la Biarritz (2004-2006), Perpignan (2006-2008) şi Dax (2008-2010), a fost selecţionat de 22 de ori în naţionala Argentinei. După ce s-a retras din sport, a locuit în continuare la Biarritz şi a lucrat pentru o companie de turism.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rugby

Ultimele articole Toate articolele