Ultima oră
”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze ”Nu a fost o decizie uşoară”. Claudiu Niculescu pleacă de la Şelimbăr la final de sezon! A anunţat unde vrea să antreneze
Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari” Super transferul cu care Gigi Becali vrea să suplinească plecarea lui Florinel Coman. ”Sunt şanse mari”
Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano Sancţiune anulată în apel pentru Atletico Madrid după un incident rasist pe Metropolitano
Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului Simone Tempestini vrea să bată un nou record la Raliul Argeşului
Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine” Marius Şumudică a anunţat cine va fi antrenor la Rapid! ”Mulţumesc conducerii că s-a gândit la mine”
Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum Kenyanul Eliud Kipchoge spune că a fost victima hărţuirii online după moartea lui Kelvin Kiptum

O nouă greşeală la FCSB? Motivul incredibil pentru care Gigi Becali vrea să scape de Risto Radunovic

FCSB Publicat pe 29 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21330705/1/farul-constanta-fcsb-superliga-superbet-17-09-2023-1.jpg

Gigi Becali nu l-a iertat nici acum pe Risto Radunovic pentru că a solicitat o mărire de salariu imediat după ce FCSB a pierdut titlul în faţa Farului, în sezonul trecut, şi ia în calcul foarte serios îndepărtarea acestuia din primul 11.

Pe lângă momentul considerat deplasat de Becali, suma a fost mult peste ce îşi doreşte să îi ofere finanţatorul apărătorului lateral la FCSB, informează Gazeta Sporturilor.

De aceea, contractul internaţionalului muntenegrean ce expiră în vara anului 2024 nu a fost prelungit, iar peste 3 luni acesta poate semna cu orice echipă îşi doreşte.

Radunovic, în pericol să îşi piardă locul de titular

În tot acest context, Gigi Becali l-a avertizat pe Risto Radunovic, fundaşul stânga al celor de la FCSB şi unul dintre liderii din vestiarul ”roş-albaştrilor”, că riscă să îşi piardă locul de titular când George Ganea o să îşi intre în ritm.

Patronul vicecampioanei a precizat că până atunci tot internaţionalul muntenegrean va rămâne în formula de start.

”Djokovic mi-a plăcut mult astăzi (n.r.- miercuri). Mi-a plăcut foarte mult Ganea. Se vede că e un jucător matur, cu experienţă, nu pierde mingea deloc. E primul lui meci, vă daţi seama, este chiar ce mă aşteptam Ganea, din ce în ce va fi mai bun.

Prea juca el lejer (n.r.- Radunovic), prea nu avea niciun fel de emoţii. Era titular, nu avea nicio treabă. Acum o să trebuiască să vedem! Acum va juca tot el până o să îşi intre în ritm (n.r.- Ganea), dar după aia nu se ştie cine o să fie titular.”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Prima Sport 1, în cadrul emisiunii Fotbal Show.  

FCSB a învins miercuri seara, în deplasare, scor 2-0, FC Bihor, într-un meci contând pentru grupa C a Cupei României. FCSB a început partida cu o formulă fără mulţi titulari şi a dominat prima repriză, în care a şi înscris, în minutul 26, prin David Miculescu.

Orădenii au jucat mai bine în partea a doua a partidei, când au ieşit mai curajos la atac, dar cei care au marcat au fost tot bucureştenii. Ngezana a înscris la o centrare dintr-o lovitură de colţ, în minutul 69, şi a securizat victoria FCSB în primul meci din Cupa României.

  • 110 meciuri, 5 goluri şi 11 pase de gol a adunat Risto Radunovic la FCSB din ianuarie 2021 până în prezent.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele