Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

O nouă greşeală la FCSB? Motivul incredibil pentru care Gigi Becali vrea să scape de Risto Radunovic

FCSB Publicat pe 29 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21330705/1/farul-constanta-fcsb-superliga-superbet-17-09-2023-1.jpg

Gigi Becali nu l-a iertat nici acum pe Risto Radunovic pentru că a solicitat o mărire de salariu imediat după ce FCSB a pierdut titlul în faţa Farului, în sezonul trecut, şi ia în calcul foarte serios îndepărtarea acestuia din primul 11.

Pe lângă momentul considerat deplasat de Becali, suma a fost mult peste ce îşi doreşte să îi ofere finanţatorul apărătorului lateral la FCSB, informează Gazeta Sporturilor.

De aceea, contractul internaţionalului muntenegrean ce expiră în vara anului 2024 nu a fost prelungit, iar peste 3 luni acesta poate semna cu orice echipă îşi doreşte.

Radunovic, în pericol să îşi piardă locul de titular

În tot acest context, Gigi Becali l-a avertizat pe Risto Radunovic, fundaşul stânga al celor de la FCSB şi unul dintre liderii din vestiarul ”roş-albaştrilor”, că riscă să îşi piardă locul de titular când George Ganea o să îşi intre în ritm.

Patronul vicecampioanei a precizat că până atunci tot internaţionalul muntenegrean va rămâne în formula de start.

”Djokovic mi-a plăcut mult astăzi (n.r.- miercuri). Mi-a plăcut foarte mult Ganea. Se vede că e un jucător matur, cu experienţă, nu pierde mingea deloc. E primul lui meci, vă daţi seama, este chiar ce mă aşteptam Ganea, din ce în ce va fi mai bun.

Prea juca el lejer (n.r.- Radunovic), prea nu avea niciun fel de emoţii. Era titular, nu avea nicio treabă. Acum o să trebuiască să vedem! Acum va juca tot el până o să îşi intre în ritm (n.r.- Ganea), dar după aia nu se ştie cine o să fie titular.”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Prima Sport 1, în cadrul emisiunii Fotbal Show.  

FCSB a învins miercuri seara, în deplasare, scor 2-0, FC Bihor, într-un meci contând pentru grupa C a Cupei României. FCSB a început partida cu o formulă fără mulţi titulari şi a dominat prima repriză, în care a şi înscris, în minutul 26, prin David Miculescu.

Orădenii au jucat mai bine în partea a doua a partidei, când au ieşit mai curajos la atac, dar cei care au marcat au fost tot bucureştenii. Ngezana a înscris la o centrare dintr-o lovitură de colţ, în minutul 69, şi a securizat victoria FCSB în primul meci din Cupa României.

  • 110 meciuri, 5 goluri şi 11 pase de gol a adunat Risto Radunovic la FCSB din ianuarie 2021 până în prezent.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele