Ultima oră
LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini” LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini”
Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO
Meciurile tari din Superliga, de sâmbătă, se văd în direct la Prima Sport. Duelurile de astăzi vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show Meciurile tari din Superliga, de sâmbătă, se văd în direct la Prima Sport. Duelurile de astăzi vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show
Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el” Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el”
Mihai Chiruţă, calificat în sferturi la simplu canotaj, după ce terminat pe primul loc în seria sa Mihai Chiruţă, calificat în sferturi la simplu canotaj, după ce terminat pe primul loc în seria sa
 Cine va arbitra derby-ul de duminică din Superliga, CFR Cluj - U. Craiova Cine va arbitra derby-ul de duminică din Superliga, CFR Cluj - U. Craiova

O nouă lovitură pentru Bayern! Titularul indiscutabil ”s-a rupt” şi nu va mai putea juca

Bayern Munchen Publicat pe 4 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21481987/1/profimedia-0828563615.jpg

O nouă lovitură pentru Bayern! Titularul indiscutabil ”s-a rupt” şi nu va mai putea juca

Atacantul Alphonso Davies a suferit o întindere de ligamente la genunchiul stâng, la meciul câştigat de Bayern Munchen, scor 3-1, cu Borussia Mönchengladbach, în campionatul Germaniei.

Deşi Bayern Munchen nu a precizat durata absenţei jucătorului, potrivit Bild, acesta va lipsi aproximativ trei săptămâni.

Davies este cel mai recent jucător care intră pe lista accidentaţilor la Bayern, pe care se mai află Kingsley Coman, Joshua Kimmich, Dayot Upamecano şi Serge Gnabry.

Bayern Munchen l-a achiziţionat pe fundaşul francez Sacha Boey

Fundaşul francez Sacha Boey a semnat un contract cu Bayern Munchen, el fiind achiziţionat de la Galatasaray Istanbul.

Pentru fundaşul de 23 de ani, Bayern a plătit 30 de milioane de euro."Este un vis devenit realitate pentru mine", a declarat jucătorul.

Sacha Boey a semnat cu Bayern până în 2028.

El se va alătura compatrioţilor Dayot Upamecano, Kingsley Coman şi Mathys Tel.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele