Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

O nouă plecare de la FCSB! Jucătorul de naţională căruia Becali i-a reziliat contractul

FCSB Publicat pe 30 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21213699/1/universitatea-craiova-fcsb-play-off-superliga-superbet-30-04-2023-4.jpg

O nouă plecare de la FCSB! Jucătorul de naţională căruia Becali i-a reziliat contractul

Farul Constanţa a învins pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României.

După ce a pierdut din nou titlul, Becali a anunţat schimbări masive la FCSB. El vrea să dea afară mai mulţi jucători, iar lui Elias Charalambous vrea să îi propună reducerea salariului.

Plecările au început deja la FCSB, iar Gigi Becali nu are de gând să se oprească aici. Mai mult decât atât, recent, omul de afaceri a dezvăluit că a bătut palma cu Charalambous pentru a semna un nou contract. 

Potrivit ProSport, Gigi Bceali a decis să mai renunţe la un fotbalist. Boban Nikolov s-a despărţit de FCSB, potrivit sursei menţionate. Mijlocaşul central ar fi dorit să plece de la echipa încă din iarnă, după ce ar fi avut o ofertă de la un club din Liga 2 spaniolă. În play-off, fotbalistul a fost folosit doar în două meciuri, ambele din postura de rezervă. 

  • Boban Nikolov este evaluat la 500.000 de euro de publicaţia Transfermarkt

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele