adplus-dvertising
Ultima oră
Stefanos Tsitsipas, în premieră în finala turneului Australian Open Stefanos Tsitsipas, în premieră în finala turneului Australian Open
Ajax Amsterdam şi-a demis antrenorul! Alfred Schreuder, OUT 
Ajax Amsterdam şi-a demis antrenorul! Alfred Schreuder, OUT
Mihai Rotaru, despre situaţia lui Hanca şi Vînă. ”E o copilărie din partea lor, chiar nu ştiu cine îi păcăleşte” Mihai Rotaru, despre situaţia lui Hanca şi Vînă. ”E o copilărie din partea lor, chiar nu ştiu cine îi păcăleşte”
Transferul anunţat în această dimineaţă, din SuperLiga României Transferul anunţat în această dimineaţă, din SuperLiga României
VIDEO | Florin Gardoş, deloc încrezător în privinţa şanselor FCSB-ului la titlu: ”E greu când schimbi trei antrenori” VIDEO | Florin Gardoş, deloc încrezător în privinţa şanselor FCSB-ului la titlu: ”E greu când schimbi trei antrenori”
VIDEO | Gnonsiane Niombla, campioană mondială în 2017, va juca pentru Gloria Bistriţa din vara acestui an VIDEO | Gnonsiane Niombla, campioană mondială în 2017, va juca pentru Gloria Bistriţa din vara acestui an

O nouă sancţiune în urma scandalului monstru din partida FCU Craiova - Rapid. ”Cu el nu luaţi nicio măsură?”

FC U Craiova 1948 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20865810/1/sapunaru-jandarmi.jpg

O nouă suspendare în urma scandalului monstru din partida FCU Craiova Rapid. S-a aflat cu cine s-a certat Săpunaru la finalul meciului.

După fluierul final al partidei FCU Craiova - Rapid, câştigată de olteni cu 1-0, Cristi Săpunaru a avut o altercaţie cu jandarmii, cărora le-a reproşat că au folosit gaze lacrimogene împotriva suporterilor rapidişti.

Căpitanul gilueştenilor s-a certat şi cu un fan al gazdelor înainte să intre în tunelul care duce la vestiare. Acel suporter era Ovidiu Mihăilescu, poreclit Poştaşu', fost lider de galerie al echipei lui Mititelu.

Ovidiu Mihăilescu a fost sancţionat grav în urma incidentului şi a primit interdicţie pe stadioane timp de un an, potrivit ProSport.

Decizia aceasta l-a nemulţumit pe Ovidiu Mihăilescu, care consideră că Săpunaru nu a fost sancţionat îndeajuns. Cazul urmează să fie judecat de Comisia de Disciplină FRF, iar pe 28 septembrie cei doi sunt chemaţi la audieri.

Cine este Ovidiu Mihăilescu 

Ovidiu Mihăilescu s-a făcut cunoscut în urma derapajului dintr-o partidă a Univeristăţii Craiova cu Dinamo, din 21 noiembrie 2004, când a pătruns pe teren.

”Cu el nu luaţi nicio măsură?”

”Este adevărat. Am primit hârtia de la Jandarmerie şi sunt şocat. M-am ales cu o interdicţie de un an pe stadioane, deoarece mi s-a adus la cunoştinţă că am aruncat cu scuipat către jucătorii Rapidului. Da, aţi auzit bine. Mi se spune că am aruncat cu scuipat. Aşa scrie pe hârtie.

Recunosc că am scuipat şi nu trebuie nicio probă video, dar am făcut asta după ce am fost scuipat de către Săpunaru. Pe imagini se vede cum scuipă Săpunaru, dar şi un alt jucător de la Rapid. Ei nu primesc nicio sancţiune? Imaginile cu aceşti doi fotbalişti nu le văd domnii jandarmi?

Domnilor jandarmi, dar la Severin nu luaţi nicio măsură după ceea ce s-a întâmplat acolo la partida dintre CSU şi Farul? Se spune că băiatul şefului Jandarmeriei Craiova este angajat la CSU. Aşa mi s-a transmis. Se spune că acest băiat e magazioner la CSU, iar el este cel care a vrut să fure de pe gard un banner de la Farul şi este cel care pe poze se vede cum dă cu piciorul într-un fan de la Farul”, a declarat Poştaşu pentru sursa citată.

”Cu el nu luaţi nicio măsură? Acolo nu au fost probleme de organizare? Cum se împarte dreptatea în România? Vreau să văd şi eu dacă împotriva lui Săpunaru, cel care pe imagini se vede cum bruschează un jandarm, scuipă suporterii şi vrea să sară cu mine la bătaie, se bate cu lumea pe la vestiare, se vor lua sancţiuni dure de către cei de la Comisii!

Domnilor jandarmi, pe imaginile video se vede clar cum Săpunaru vă bruschează un om aflat în misiune. Eu dacă făceam un asemenea lucru ce păţeam? Nu se poate aşa ceva”, a mai spus suporterul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri