Ultima oră
Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech

O parte a tribunei stadionului Juventus, închisă din cauza scandărilor rasiste la adresa lui Lukaku

Juventus Publicat pe 6 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/21088761/1/juventus.jpg

O parte din tribuna sud a stadionului echipei Juventus va fi închisă pentru un meci, a anunţat, joi, Liga Italiană de Fotbal, la două zile după scandărilor rasiste la adresa atacantului echipei Inter Milano, Romelu Lukaku.

Internaţionalul belgian a fost ţinta insultelor rasiste după ce a egalat din penalti în ultimele minute ale semifinalelor Cupei Italiei cu Juventus, scor 1-1.

Serie A, care organizează Cupa Italiei, a declarat într-un comunicat că inelul inferior al tribunei de sud a stadionului Allianz va fi închis pentru un meci în urma scandărilor rasiste rostite de ”majoritatea suporterilor” din acest sector.

Lukaku a fost eliminat pentru un al doilea cartonaş după ce a sărbătorit golul în faţa sectorului din tribună în care se afla suporterii din Torino, ducând degetul la gură.

Mjlocaşul columbian al echipei Juventus, Juan Cuadrado, şi portarul formaţiei Inter, Samir Handanovic, eliminaţi şi ei în urma unei altercaţii la fluierul final, au primit suspendări de trei meciuri şi, respectiv, de un meci.

FIFA a extins la nivel global suspendarea lui Fabio Paratici, fostul conducător de la Juventus

FIFA a extins la nivel global suspendările foştilor şi actualilor oficiali ai clubului Juventus, printre care se numără şi Fabio Paratici, actual conducător la Tottenham, informează Reuters.

În ianuarie, clubul Juventus a fost penalizat cu 15 puncte de federaţia italiană, din cauza fraudelor contabile la unele transferuri de jucători. De asemenea, forul a decis suspendări pentru foşti şi actuli conducători. Paratici a fost suspendat 30 de luni.

Paratici a făcut parte din conducerea clubului Juventus timp de 11 ani, iar în 2021 aa semnat cuu Tottenham.

Anunţul cu privire la Paratici vine în contextul în care Tottenham s-a despărţit la sfârşitul săptămânii trecute de tehnicianul Antonio Conte.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele