Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

O veste bună şi una rea pentru CFR. Steaua Roşie nu va putea conta pe un om de bază, însă revine unul dintre golgheteri

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 17 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20365000/1/cfr-steaua-rosie.jpg

Campioana României, CFR Cluj joacă în play-off-ul Europa League, după ce a fost scoasă din lupta pentru un loc în grupele Champions League de Young Boys Berna. Următorul adversar va fi Steaua Roşie Belgrad. Manşa tur se joacă în Serbia, marţi, de la ora 22:00. Partida poate fi urmărită live text pe looksport.ro.

Cei de la Steaua Roşie au ajuns în această competiţie, după ce au fost eliminaţi surprinzător de Sheriff Tiraspol, în turul III preliminar al Ligii Campionilor. Campioana Moldovei a obţinut astfel cea mai importantă performanţă din istorie.

O veste bună şi una rea pentru CFR

În manşa tur, pentru sârbi nu va putea juca Filippo Falco, un mijlocaş italian, adus de la Lecce, pentru care s-a plătit suma de 1,2 milioane de euro. În schimb, Gelor Kanga revine pe teren, după ce a fost suspendat în ultimul meci contra celor de la Sheriff Tiraspol. Gabonezul a marcat 8 goluri stagiunea trecută, fiind unul din cel mai bun marcator al echipei.

Confrom Transfermarkt, cel mai bine cotat jucător din lotul campioanei Serbiei este Mirko Ivanic, estimat la 6,5 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele