Ultima oră
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off

"O veste oribilă!" Hagi, marcat de moartea lui Radomir Antic. Ce spunea regretatul antrenor despre "Rege" în urmă cu un an

Fotbal Internațional Publicat pe 7 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19327378/1/radomir-antic1.jpg

Lumea fotbalului a primit o nouă lovitură luni seară, după ce presa din Spania a anunţat că Radomir Antic a decedat la vârsta de 71 de ani, după o lungă suferinţă.

Legendarul antrenor e singurul tehnician din istorie care le-a pregătit pe Real Madrid, Barcelona şi Atletico şi lasă în urmă o bogată moştenire.

Antic i-a fost antrenor lui Gheorghe Hagi la Real Madrid, în sezonul 1991-1992, iar Regele a reacţionat la aflarea veştii că tehnicianul sârb a decedat.

"O veste oribilă! Un antrenor excepţional, dar şi un om excepţional. Odihneşte-te în pace, Radomir Antic", a scris Hagi pe contul oficial de Facebook.

În ianuarie 2019, Antic vorbea la superlativ despre Gheorghe Hagi, într-un interviu acordat presei din România.

"Cred că Gică a fost tot timpul un jucător special, cu o mare personalitate. Şi pentru a antrena are nevoie de o echipă care să respecte aceleaşi principii. (n.r. întrebat dacă Hagi a fost unul dintre cei mai buni jucători din lume) Cred că da. Nu îmi plac comparaţiile între jucători, dar ştiu că a avut probleme cu... Pentru că nu voia să joace în stânga. Îi plăcea mai mult să joace în dreapta şi în vremea aceea se întreba ”de ce Real Madrid vrea să mă schimbe? Eu am venit aici cu supranumele de ”Maradona din Est” şi vreau să continui în felul acesta", povestea Antic.

Sârbul Radomir Antic, fost antrenor la Real Madrid, Atletico şi FC Barcelona, a murit la 71 de ani, după o lungă luptă cu boala, a anunţat clubul Atletico.

Născut în Zitiste (Serbia), în 1948, Antic a evoluat ca fotbalist la echipe precum Partizan, Fenerbahçe, Zaragoza sau Luton.

Ca antrenor, el a pregătit Real Madrid, Atlético de Madrid şi Barcelona, dar a fost şi selecţioner al Serbiei

În sezonul 1995/1996, el a reuşit să câştie campionatul şi Cupa Spaniei cu Atletico Madrid, echipă pe care a antrenat-o timp de cinci sezoane.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri