adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine” VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine”
Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele” Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele”
VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!” VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!”
VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa
EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi” EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi”
VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga

O viaţă trăită sub deviza "Nimic nu e imposibil" şi o poveste impresionantă! Ciprian Lupu, la Meciul Vieţii | VIDEO

Emisiuni Publicat pe 16 mar 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20637986/2/ciprian-lupu.jpg
  • Meciul Vieţii se vede în fiecare miercuri pe Look Sport+ şi aduce în faţa telespectatorilor poveştile neştiute ale personajelor importante din sportul românesc.
Ciprian Lupu a fost invitatul lui Vlad Măcicăşan la Meciul Vieţii şi a vorbit despre cariera sa. Ciprian e singurul pilot de curse în scaun rulant din Europa de Est şi povestea sa poate reprezenta o sursă de inspiraţie pentru oricine.
 
Pilotul a ajuns în scaunul cu rotile în 2002, iar de atunci refuză să se declare învins. Vezi mai jos integral ediţia emisiunii cu Ciprian Lupu în prim-plan.
 

Vezi toate ediţiile emisiunii Meciul Vieţii pe www.primaplay.ro şi pe canalul de YouTube Look Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele