adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Obiectiv îndeplinit! Emil Săndoi menţine Chindia în Casa Liga 1. ”Nu putem să spunem că avem condiţii deosebite”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20723032/2/sandoi.jpg

Formaţia Chindia Târgovişte a câştigat, duminică, la lovituri de departajare barajul cu echipa de eşalon secund Concordia Chiajna, astfel că se menţine în Liga 1 Casa Pariurilor.

În turul barajului, scorul a fost 2-1 pentru Concordia.

În retur, la finalul prelungirilor scorul era 1-0 (gol Chamed ‘90+1), adică 2-2 la general. S-a trecut la loviturile de departajare, unde Chindia au marcat Iacob, Passaglia, Chunchukov şi Celea. Pentru Concordia a marcat Llullaku, iar Sokovic şi Palmes au ratat.

Emil Săndoi a declarat la finalul partidei că este un rezultat mare, în contextul în care nu are cele mai bune condiţii la echipă.

”Îi felicit pe băieţi, mă bucur pentru mine, pentru staff-ul meu. E al treilea an în care Chindia rămâne în prima ligă. Ăsta e adevărul. Echipa asta a pierdut unii dintre cei mai buni jucători, noi toate meciurile le-am disputat în deplasare, am stat numai pe drumuri.

Nu putem să spunem că avem condiţii deosebite. E un lucru pe care poate nimeni nu-l credea atunci când Chindia a promovat, ca echipa să rămână patru ani consecutivi în Liga 1. După sezonul trecut, aşteptam altceva. Chiar aşteptăm să rămână toţi jucătorii, să aducem plus valoare. Din păcate nu s-a întâmplat aşa pentru că suntem un club mic. Dar toate chestiile se răsfrâng asupra noastră.

Nu-mi reproşez nimic, pentru mine, toţi jucătorii sunt egali, nu contează numele lor. Cine greşeşte, de obicei, iese din echipă, aşa cum s-a întâmplat cu Piţian. Cred că s-a preluat greşit o declaraţie a mea.

Eu am spus că sunt la final de contract. În momentul de faţă, mie mi s-a terminat contractul. Rămâne de văzut ce se va întâmpla”,
a spus Săndoi, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri