Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

Octavian Ciovică a câştigat Trofeul Straja. Ploaia a dat mari bătăi de cap piloţilor din CNVC

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 14 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20817654/1/ciovica.jpg

Octavian Ciovică a câştigat Trofeul Straja, o etapă introdusă în premieră în acest sezon în Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Vremea a dat mari bătăi de cap, iar ploaia torenţială şi-a făcut apariţia în manşa a doua.

Ciovică a pilotat magistral, în condiţii grele pe cei 5.5 kilometri ai traseului de lângă Lupeni un prototip Radical S8, fiind mai rapid cu 13 secunde decât Mihai Leu, care a luat startul cu acelaşi tip de maşină. Podiumul a fost completat de Alexandru Piţigoi, pe un Porsche.

Dominic Marcu a fost aproape să dea o mare lovitură. Cu o Tesla, el a reuşit să termine pe 4 la general şi pe 2 în manşa secundă, fiind la mai puţin de o secundă de primul podium din carieră.

Unul din marii favoriţi ai etapei, Emil Ghinea a avut mari probleme. În antrenamentele de sâmbătă a spart motorul, iar participarea sa în restul sezonului este în mare pericol.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele