Ultima oră
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră

Octavian Ciovică, cel mai rapid în antrenamentele etapei de CNVC de la Reşiţa. Un singur pilot a ţinut aproape

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 9 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20769134/1/ciovica.jpg

Piloţii se adună în acest weekend pentru a doua etapă de CNVC 1 de coeficient 2, pe traseul de pe Valea Domanului, o locaţie legendară a coastei româneşti. Sesiunea de antrenamente a adus la start 45 de piloţi din 3 ţări.

Cel mai rapid a fost Octavian Ciovică, care este şi marele favorit al etapei ce măsoară 4.75 kilometri, fiind un traseu extrem de greu de gestionat şi care împinge limitele maşinilor şi ale piloţilor la maxim.

Pe un Radical SR8 foarte bine stat, Ciovică a terminat cu aproape 2.5 secunde avans în faţa lui Emil Ghinea. Podiumul a fost completat de Alexandru Piţigoi, pe un Porsche GT. El a venit la peste 11 secunde în spate, dar este foarte posibil ca în cursă să mai reducă din diferenţă. Costel Căşuneanu a venit pe 4, foarte aproape de podium. Pe o Skoda R5, acesta va forţa cu siguranţă duminică.

La electrice lucrurile par clare, Dominic Marcu s-a impus, după ce a pilotat din nou magistral a sa Tesla Model 3 Performance şi a ocupat locul 14 la general. Singurul său adversar de la clasă, Andrei Barbu, pe un Mini Cooper SE a terminat la aproximativ 15 secunde.

Etapa de la Reşiţa se vede duminică, de la ora 13:00, în direct pe Prima Sport 3.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele