Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Octavian Popescu, analizat atent după partida FCSB – Anderlecht: ”Hai să vă spun ceva, sper să nu fiu înţeles greşit”

Conference League Publicat pe 16 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/20860513/1/oct-popescu.jpg

Octavian Popescu a fost lăudat de Emil Săndoi pentru evoluţia avută în duelul cu Anderlecht, din etapa a 2-a a fazei grupelor Conference League. Selecţionerul naţionalei U21 a ajuns la concluzia că tânărul FCSB-ului, căpitan în jocul cu belgienii, a arătat mai bine decât în partida cu FC Voluntari din SuperLiga României.

Oricum, chiar dacă va mai avea şi evoluţii mai puţin reuşite în perioada următoare, Emil Săndoi e de părere că nu trebuie pusă presiune pe jucătorul pe care Gigi Becali speră să obţină zeci de milioane de euro. E tânăr şi presiunea care se pune pe el îl poate afecta.

Mi-a plăcut, azi mi-a plăcut, implicat mai mult decât în ultima perioadă. Hai să vă spun ceva: i s-a făcut publicitate, i-a fost dată o anumită cotă, dar nu are experienţă. Nu trebuie să punem presiune pe el, pentru că aşa putem să fim şi dezamăgiţi.

Azi, mie chiar mi-a plăcut atitudinea lui. Nu vreau să fiu înţeles greşit, dar evoluţia din meciul din această seară mi s-a părut peste evoluţia din partida cu Voluntari”, a spus Emil Săndoi pentru GSP.

Un penalty pentru FCSB şi un penalty pentru Anderlecht, în partida de pe Arena Naţională. Ambele, neacordate

FCSB a terminat cu scor egal, 0-0, meciul de pe Arena Naţională disputat împotriva formaţiei belgiene Anderlecht, în etapa a doua a grupelor Conference League. Conform informaţiilor oficiale, la partidă au asistat 29.278 de spectatori.            

În minutul 30 al meciului de pe Arena Naţională, FCSB a cerut penalti la o fază în care portarul lui Anderlecht, Van Crombrugge, l-a ţinut pe Dawa, în careu. Arbitrul Gishamer nu a acordat nimic. Însă, în partea a doua, şi oaspeţii puteau să primească o lovitură de la 11 metri.

Esposito a fost trântit în careu de Creţu, dar arbitrul nu a dat nici în minutul 84 nimic, deşi faultul a fost evident.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt