adplus-dvertising
Ultima oră
”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul ”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul
Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului
Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?” Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?”
VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara
Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid
Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!” Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!”

Octavian Popescu, subiectul conflictului dintre Florin Bratu şi Mihai Stoica. Reacţia ironică a oficialului de la FCSB: ”Să ne lase în pace unii care vor să se bage în seamă!”

FCSB Publicat pe 1 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20487561/1/mm-stoica.jpg

Mihai Stoica a ieşit la atac după ultimele reacţii ale lui Florin Bratu, cu privire la situaţia şi accidentarea din trecut a lui Octavian Popescu. Oficialul FCSB-ului l-a ironizat pe selecţionerul naţionalei României sub 21 de ani, cu care nici înainte nu se afla în relaţii de prietenie tocmai bune.

În altă ordine de idei, Mihai Stoica l-a lăudat pe Octavian Popescu, considerând că este cel mai talentat fotbalist pe care l-a văzut de când a intrat în fenomen, din 1992.

Cei care îl critică pe Octavian Popescu nu cunosc fotbalul în profunzime. Am văzut că Bratu a spus despre problemele lui Tavi de la genunchi. Nu a avut probleme la genunchi, a avut probleme musculare. Genunchiul nu e muşchi!

Să ne lase în pace unii care vor să se bage în seamă! Octavian Popescu e un jucător excepţional. A avut COVID, a lipsit o lună şi jumătate, apoi a revenit cu FC Argeş şi a dat gol.

Octavian Popescu e cel mai talentat jucător pe care l-am văzut de când m-am apucat de fotbal, din 1992. Un copil de o cuminţenie ieşită din comun. Ce analiză a făcut Bratu?!”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

Octavian Popescu are 16 meciuri în acest sezon pentru FCSB, a marcat de patru ori şi a oferit o pasă decisivă. Cota lui de piaţă este de 1.6 milioane de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele