adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

Octavian Vâlceanu şi-a dat în judecată propriul club, Petrolul: ”Nu vreau să fac rău echipei. Îmi vreau doar drepturile mele. Sunt o grămada de lucruri de spus”

Petrolul Ploiești Publicat pe 13 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21055256/1/valceanu.jpg

Octavian Vâlceanu (26 de ani) a dat în judecată Petrolul, club cu care se află sub contract, unde este împrumutat de FC Voluntari. Portarul este nemulţumit de faptul că nu îşi primeşte banii şi a dat de înţeles că sunt mai multe aspecte care îl nemulţumesc, dar despre care nu vrea să vorbească.

Vâlceanu îşi vrea doar drepturile financiare, chiar dacă acest lucru ar putea avea efecte negative asupra sa, poate să fie pedepsit pentru că îşi cere drepturile. El a fost un punct important în jocul Petrolului până acum.

Nu vreau să fac rău echipei. Îmi vreau doar drepturile mele. Sunt o grămada de lucruri de spus”, a declarat Octavian Vâlceanu, pentru Fanatik.

Stadiul negocierilor dintre Petrolul şi ”echipa” lui Marian Copilu

Petrolul o duce rău din punct de vedere financiar şi are nevoie neapărată de oameni care să aducă bani în club, să scape de datoriile pe care le-a acumulat până acum, de 2 milioane de euro se pare. Astfel, una dintre persoanele interesate să vină la Petrolul este Marian Copilu, nimeni altul decât fostul conducător de la CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Marian Copilu îşi doreşte să vină la Petrolul cu câţiva investitori, iar în acest sens chiar a fost comandat un audit. ”Situaţia trebuie să fie clară. Firma cu care vrea Copilu să sosească la Ploieşti, cu avocaţi cu tot, a cerut să vadă care este situaţia reală a datoriilor.

Normal. S-au pus toate actele la dispoziţie pentru audit”, a spus un oficial din cadrul clubului, conform GSP, iar datoriile ar fi de aproximativ 2 milioane de euro.

În funcţie de audit, de rezultatele lui, Marian Copilu şi oamenii care mai sunt implicaţi vor decide dacă vor veni la formaţia din SuperLiga României.

 

mail-share icon Email
viewscnt