Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Octavian Vâlceanu şi-a dat în judecată propriul club, Petrolul: ”Nu vreau să fac rău echipei. Îmi vreau doar drepturile mele. Sunt o grămada de lucruri de spus”

Petrolul Ploiești Publicat pe 13 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21055256/1/valceanu.jpg

Octavian Vâlceanu (26 de ani) a dat în judecată Petrolul, club cu care se află sub contract, unde este împrumutat de FC Voluntari. Portarul este nemulţumit de faptul că nu îşi primeşte banii şi a dat de înţeles că sunt mai multe aspecte care îl nemulţumesc, dar despre care nu vrea să vorbească.

Vâlceanu îşi vrea doar drepturile financiare, chiar dacă acest lucru ar putea avea efecte negative asupra sa, poate să fie pedepsit pentru că îşi cere drepturile. El a fost un punct important în jocul Petrolului până acum.

Nu vreau să fac rău echipei. Îmi vreau doar drepturile mele. Sunt o grămada de lucruri de spus”, a declarat Octavian Vâlceanu, pentru Fanatik.

Stadiul negocierilor dintre Petrolul şi ”echipa” lui Marian Copilu

Petrolul o duce rău din punct de vedere financiar şi are nevoie neapărată de oameni care să aducă bani în club, să scape de datoriile pe care le-a acumulat până acum, de 2 milioane de euro se pare. Astfel, una dintre persoanele interesate să vină la Petrolul este Marian Copilu, nimeni altul decât fostul conducător de la CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Marian Copilu îşi doreşte să vină la Petrolul cu câţiva investitori, iar în acest sens chiar a fost comandat un audit. ”Situaţia trebuie să fie clară. Firma cu care vrea Copilu să sosească la Ploieşti, cu avocaţi cu tot, a cerut să vadă care este situaţia reală a datoriilor.

Normal. S-au pus toate actele la dispoziţie pentru audit”, a spus un oficial din cadrul clubului, conform GSP, iar datoriile ar fi de aproximativ 2 milioane de euro.

În funcţie de audit, de rezultatele lui, Marian Copilu şi oamenii care mai sunt implicaţi vor decide dacă vor veni la formaţia din SuperLiga României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri