adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”
VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună” VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună”
S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00 S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00
VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe
Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei

Ofertă de ultim moment pentru Gabi Tamaş. Veteranul, dorit de FC Argeş

Petrolul Ploiești Publicat pe 2 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20845876/1/petrolul-ploiesti-sepsi-sfantu-gheorghe-superliga-31-07-2022.jpg


Nemulţumit de situaţia financiară de la Petrolul, Gabriel Tamaş (38 de ani) vrea să plece de la Ploieşti, iar una dintre variantele pe care le are pe masă este FC Argeş.
 
Experimentatul stoper a intrat instant pe lista marilor cluburi din SuperLigă, în frunte cu CFR şi FCSB, dar nu se grăbeşte să facă pasul spre o formaţie la care presiunea este mare şi ar prefera să joace la un club din linia a doua. Conform ProSport.ro, fostul internaţional a primit o propunere de la FC Argeş, Andrei Prepeliţă asigurându-l, deja, că are postul de titular asigurat şi că situaţia financiară din Trivale e una incomparabil mai bună decât cea de la Petrolul.
 
Imediat după ce a anunţat că vrea să părăsească proiectul de pe Ilie Oană, Tamaş a primit o ofertă de la FC Voluntari, fostul său club, dar nu a dorit să-i dea curs, motivând că nu vrea să meargă din nou la un club la care stabilitatea financiară nu există.
 
"Da, e adevărat, am cerut azi rezilierea contractului cu Petrolul! Aştept răspunsul conducerii”, a anunţat de curând Tamaş, motivând că neplata la zi a salariilor e un argument suficient pentru a nu mai continua sub comanda lui Nae Constantin.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri