Ultima oră
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică
VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1! Ploieştenii scapă de retrogradare
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”

Ofertă de un milion de euro pentru un fotbalist din Casa Liga 1: ”E printre cei mai buni pe care i-am văzut în cariera mea”

FC Botoșani Publicat de Emanoil Ursache pe 26 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20014176/1/dsc-6568.jpg

Marius Croitoru, tehnicianul formaţiei FC Botoşani, a vorbit la superlativ despre elevul său Hervin Ongenda, mijlocaşul ofensiv francez în vârstă de 25 de ani. Croitoru a spus despre Ongenda că a primit o ofertă de aproximativ un milion de euro, însă mijlocaşul francez nu a vrut să plece din Moldova.

”Când este în formă şi vrea să joace, te face să rămâi blocat! Sunt foarte mulţumit de el. E greu să-i facă faţă cineva atunci când evoluează bine.

Geniile sunt capricioase, da. El e un geniu, din punctul meu de vedere. E printre cei mai buni jucători pe care i-am văzut în cariera mea. Are momente când e incredibil, şi la antrenamente şi la meciuri. Am avut o ofertă în jur de un milion de euro pentru el, recent, dar n-a vrut să plece.”, a declarat Mariu Croitoru, antrenorul Botoşaniului, pentru Gazeta Sporturilor.

7 goluri şi 8 pase decisive a reuşit Hervin Ongenda pentru FC Botoşani în 74 de apariţii, în toate competiţiile. Ongenda are două goluri şi trei pase de gol şi pentru PSG în 16 apariţii, cu care a câştigat de două ori Ligue 1, o dată Cupa Franţei, o dată Cupa Ligii Franţei şi de trei ori Supercupa Franţei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele