Ultima oră
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

Ofertă ”extraterestră” pregătită de Barcelona pentru transferul lui Erling Haaland! Suma totală: 300 de milioane de euro

Barcelona Publicat pe 5 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20626627/1/haaland.jpg

Barca vrea cu orice preţ să dea lovitura pe piaţa transferurilor şi să oprească sosirea la Real Madrid a unuia dintre cei mai buni fotbalişti din lume. Xavi Hernandez, antrenorul Barcelonei, a mers special în Germania, marţea trecută, pentru a-i a discuta personal cu Erling Haaland, încă accidentat, detaliile despre proiectul său la formaţia blaugrana, informează publicaţia spaniolă El Mundo Deportivo.

În acelaşi timp, conducerea catalanilor îşi doreşte să îl atragă pe Camp Nou, pe Haaland, cu o un contract absolut ”extraterestru”, care ar curpinde 195 de milioane de euro brut, potrivit sursei citate, pe următorii cinci ani. Dacă îşi va da acordul să joace la Barcelona, de la începutul sezonului următor, Haaland va primi 20 de milioane de euro (în prima stagiune alături de catalani), 30 de milioane (a doua), 40 de milioane (a treia), 50 de milioane (a patra), şi 55 de milioane de euro în ultimul sezon valabil din înţelegere.

Suma totală alocată de Barcelona pentru a-l aduce pe Erling Haaland pe Camp Nou se apropie de 300 de milioane de euro, fiind incluse aici şi 100 de milioane pentru transfer către Borussia Dortmund, şi 40 de milioane de euro reprezentând comisionul impresarilor.  

Real Madrid şi Barcelona le-au luat faţa lui Manchester City şi PSG

Real Madrid şi Barcelona îşi continuă bătălia de la distanţă pentru transferul lui Erling Haaland de la Borussia Dortumund. Starul norvegian cunoaşte prea bine interesul celor doi granzi spanioli, potrivit Marca, iar acum mingea este la el ”în teren” pentru a-şi decide viitorul.

Chiar dacă în ultimele săptămâni a lipsit de pe teren din cauza problemelor musculare, iar atenţia în lumea fotbalului s-a îndreptat către potenţiala venire a lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu, Erling Haaland rămâne un obiectiv important atât pentru Real Madrid, cât şi pentru Barcelona.

Mai mult decât atât, sursa citată notează că reprezentanţii madrilenilor şi ai catalanilor au intensificat discuţiile cu Haaland şi familia sa pentru a-i arăta norvegianului în vârstă de 21 de ani cât de mult este dorit în Spania. Şi Manchester City, şi PSG şi-au manifestat interesul pentru ”senzaţia” din campionatul Germaniei, însă Real şi Barca sunt, în acest moment, principalele favorite pentru a obţine semnătura lui Erling Haaland.

De altfel, Joan Laporta a recunoscut public că îşi doreşte ca Erling Haaland să ajungă pe Camp Nou. Preşedintele Barcelonei nu îşi permite să îi dezamăgească pe fanii ”blaugrana”, mai ales când vine vorba de scenariul în care Haaland ar semna cu Real Madrid. Deşi formaţia se confruntă cu probleme serioase financiare, Laporta este pregătit să îi ofere lui Haaland un salariu cu mult peste ce câştigă restul fotbaliştilor Barcelonei, iar norvegianul ştie prea bine acest lucru.

Cheia realizării transferului

Potrivit unei televiziuni norvegiene, conducerea ”galacticilor” s-a întâlnit joi după-amiază cu tatăl lui Haaland. Tot în ultimele zile, oficialii din Madrid s-au văzut cu reprezentanţii atacantului pentru a le aminti că interesul Realului este încă viu, chiar dacă nu a fost luată încă o decizie cu privire la momentul semnării contractului cu cea mai titrată echipă din campionatul Spaniei. Florentino Perez şi l-ar dori pe Erling Haaland din 2023, însă reprezentanţii Realului au cerut mai mult timp din partea norvegianului pentru a putea prezenta o ofertă concretă. Vârful Borussiei Dortmund cunoaşte ce loc ar urma să aibă atât la Real Madrid şi la Barcelona şi urmează să îşi decidă viitorul. Activarea clauzei de reziliere pe care o are în contract, la Dortmund, ar putea reprezenta cheia către rezolvarea transferului.

80 de goluri şi 21 de pase de gol a realizat Erling Haaland pentru Borussia Dortmund în 79 de meciuri oficiale, în toate competiţiile. Dortmund l-a adus pe Haaland de la RB Salzburg, la începutul anului trecut, pentru 20 de milioane de euro. 150 de milioane de euro a ajuns să fie cota de piaţă a atacantului norvegian, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele