Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Oferta lui Mihai Rotaru pentru ”perla” lui Gică Hagi. Patronul oltenilor a oferit 300.000 de euro în schimbul jucătorului de la Farul

CS Universitatea Craiova Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21014017/1/farul-constanta-universitatea-craiova-superliga-superbet-6-02-2023.jpg

Mihai Rotaru a dezvăluit că a făcut o ofertă de 300.000 de euro în schimbul unui jucător din echipa lui Gică Hagi, în urmă cu un an.

Patronul Universităţii Craiova a pus ochii, în urmă cu un an, pe Adrian Mazilu, jucătorul care a reuşit să îi ia locul cu succes lui Denis Alibec în primul 11 al Farului, pentru partida cu oltenii de etapa trecută. Atacantul de 17 ani a fost şi cel care a deschis scorul în meciul încheiat cu victoria ”marinarilor” cu 2-1. 

Rotaru a vrut să îl aducă pe tânărul vârf de atac, după ce l-a vîzut într-o finală la juniori disputată între olteni şi constănţeni şi i-a oferit lui Hagi 300.000 de euro pentru a-l transfera.”Regele” a refuzat să îl vândă pe Mazilu şi un an mai târziu puştiul a marcat împotriva clubului patronat de Mihai Rotaru.

”A fost o informaţie fals creată că noi alegem între jucători şi antrenor. Nu, noi alegem întotdeauna profesionalismul. Acum am luat decizia de a face această schimbare din cauza exprimării echipei noastre.

A fost dureros la Constanţa, deoarece cu cei doi jucători extraordinari de la Farul, Mazilu şi Borza, noi i-am bătut în două finale. Cu ai noştri. Copii noştri au ştiut fără nicio problemă să le facă faţă jucătorilor de la Farul Constanţa.

Farul are prin definiţie cel mai puternic centru de copii şi juniori din România sau, mai bine spus, cel mai bine organizat. Adică, la ei echipele, ca şi organizare de joc, sunt peste orice din România. Şi, totuşi, noi i-am bătut în două finale. O dată le-am dat cu terenul în cap, 4-1 la noi aici.

După finală i-am făcut o ofertă lui Gică de 300.000 de euro pentru Mazilu, dar nu a luat-o în calcul la vremea respectivă. Nu apăruse pe firmament, nu ştia nimeni de Mazilu. Oferta a fost făcut anul trecut, în mai.

Nu am eu ochi, dar şi dacă nu ai ochi îl vezi pe Mazilu. Zoli Iaşko l-a sunat pe Ovidiu Costeşin după meciul nostru de acum, când am luat bătaie, şi i-a spus ‘bine, mă, şi voi doreaţi să ne daţi 30.000 pe Mazilu’. Şi Ovidiu i-a zis ‘vezi că erau 300.000, nu 30.000”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri