Ultima oră
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”
Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut” Antrenorul formaţiei aflate în finala Cupei României. „Am notat în calendarul din vestiar data finalei încă de anul trecut”
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României”
Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei
Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton

Ofertă pentru Risto Radunovic! Gigi Becali, dispus să îl renunţe la muntenegrean. ”I-am spus că-l las”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21527290/1/radunovic.jpg

FCSB a învins pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Sepsi OSK, într-un meci din etapa 1 a play-off-ului Superligii.

Cu un acord ce expiră la vară, Risto Radunovic a anunţat că nu mai vrea să rămână la FCSB, chiar dacă se va cuceri titlu. Fundaşul muntenegrean a venit la începutul anului 2021, de la Astra Giurgiu, contra sumei de 400.000 de euro.

Gigi Becali a anunţat că Radunovic a avut o ofertă, însă nu a fost mulţumit de preţul oferit. Patronul de la FCSB a cerut 500.000 de euro pentru muntenegrean.

 

”Radunovic a venit la mine acum cinci-şase luni, că el pleacă. Cu ce pleci? Cu trenul? Bine, mă, pleci, dar cu ce pleci? Mergi cu trenul? Cum să nu-i spun aşa? Dacă ai contract, cum să pleci? El a venit atunci la mine la palat, că a venit că el pleacă. Cu ce pleci? Cu trenul sau cu autobuzul?

Avea o ofertă. I-am spus că-l las, dar cu 500.000 de euro. N-a dat. N-are rost să discutăm, gata. El mai are contract până în decembrie. Dacă o să aibă băiatul ofertă în vară, îl las liber, nu-l ţin, dar atunci eram în campionat şi el voia să-l las liber”,
a spus Becali, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele