Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Ofertă uriaşi primita de Barcelona pentru Fati. Răspunsul clubului

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19383457/2/fat.jpg

FC Barcelona a primit în această săptămână o ofertă de 100 de milioane de euro pentru Ansu Fati (17 ani), fără însă a se cunoaşte detalii despre echipa care şi-a manifestat interesul pentru superstarul spaniol, care a explodat în La Liga încă de la o vârstă foarte fragedă.

Preşeedintele catalanilor a respins vehement oferta. Fotbalistul are o clauză de reziliere de 170 de milioane de euro, iar după vârsta majoratului aceasta va creşte la suma astronomică de 400 de milioane de euro.

Fati a disputat 16 partide campionat, în care a reuşit să puncteze de 4 ori. De asemenea are 4 apariţii în actuala stagiune de Champions League, unde a reuşit să puncteze o dată.

 

  • Conform Transfermarkt, mijlocaşul ofensiv este cotat la 36 de milioane de euro, dar se aşteaptă că suma să crească vertiginos în scurt timp.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele