Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

OFICIAL | Adrian Rus, noul jucător al celor de la Pisa

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20799914/1/rus.jpg

Internaţionalul român Adrian Rus (26 de ani) face pasul spre Serie B. Fundaşul central a semnat un contract pe patru sezoane cu Pisa.

După trei sezoane foarte bune în Ungaria, la Fehervar, unde a ajuns după o experienţă la Akademia Puşcaş, Adrian Rus i-a convins pe italienii de la Pisa să plătească un milion de euro pentru a-l transfera în Serie B, scriu cei de la Fanatik. Graţie evoluţiilor excelente de la echipa naţională, fostul stoper de la Sepsi OSK şi-a asigurat şi un salariu foarte bun, aproximativ 500.000 de euro pentru fiecare dintre următorii trei ani, atât cât e durata contractului pe care Pisa i l-a propus.

  • Cotat la 900.000 de euro, fundaşul de 1.88 metri va deveni coleg la Pisa cu un alt internaţional român, mijlocaşul central Marius Marin.

Pentru Fehervar, afacerea Adrian Rus e una cât se poate de profitabilă: l-a luat pe român de la Akademia Puşcaş cu 250.000 de euro, l-a folosit timp de trei ani, apoi a obţinut un profit de 750.000 de euro de pe urma transferului la Pisa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele