Ultima oră
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

OFICIAL | Aurelian Chiţu a plecat de la Farul şi semnează cu FC U Craiova!

Farul Constanta Publicat pe 19 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20560515/1/vld.jpg


Aurelian Chiţu (30 de ani) s-a despărţit, miercuri, de Farul Constanţa. Mijlocaşul ofensiv a fost propus la Dinamo, dar a ales să meargă la FC U Craiova.

UPDATE 14:00: Aurelian Chiţu semnează cu FC U Craiova! Dorit şi de Dinamo, mijlocaşul ofensiv s-a orientat către proiectul din Bănie şi va putea fi legitimat în momentul în care clubul lui Adrian Mititelu va scăpa de interdicţia la transferuri:
 
"Transferul este făcut. Va avea drept de joc când va fi ridicată interdicţia pentru transferuri. Sperăm ca până 14 februarie, când se încheie perioada de mercato să rezolvăm problema. Mai suntem în discuţii cu un fundaş central pe care sper să-l aducem săptămâna asta", a anunţat Marcel Puşcaş, preşedintele trupei din Bănie, pentru GSP.ro.
 
După ce i-a adus pe Robert Moldoveanu şi Michael Omoh ca soluţii în ofensivă, Gică Hagi a decis să renunţe la unul dintre oamenii care nu au dat randament în prima parte a sezonului, una în care Chiţu a reuşit doar o pasă de gol în 14 meciuri:
 
"Farul Constanţa şi jucătorul Aurelian Chiţu au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale.
 
Clubul nostru îi mulţumeşte pentru evoluţiile pe care le-a avut în fiecare perioadă petrecută la Constanţa şi îi urează mult succes în continuare.
 
Aurelian Chiţu era cel mai vechi jucător din lotul echipei pentru care a debutat în 2009. În perioada 2009 - 2013, 2015 - 2018 şi 2020 - decembrie 2021 a disputat 268 de meciuri în toate competiţiile pentru clubul nostru şi a marcat 60 de goluri. În Liga 1 a disputat 163 de partide în tricoul echipei noastre.
 
Mulţumim, Aurelian!", se arată pe site-ul oficial al grupării constănţene.
 
Venit prima dată la Viitorul în 2009, când Hagi l-a luat de la Unirea Slobozia, Chiţu a devenit, în 2013, primul jucător pe care noul proiect al lui Gică Hagi l-a trimis în fotbalul din Europa, ajungând în Franţa, la Valenciennes, pentru 700.000 de euro. Nu s-a impus, s-a întors în România la Astra, în 2015, iar după trei sezoane la trupa giurgiuveană a revenit la Viitorul în 2018, dar fără să mai fie jucătorul esenţial din prima parte a carierei. A urmat o scurtă perioadă în Coreea de Sud, de unde Hagi l-a readus în iarna lui 2020.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele