Ultima oră
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"
VIDEO | Guima s-a întors la şcoală VIDEO | Guima s-a întors la şcoală

OFICIAL | Cel mai valoros jucător din lot, OUT de la Dinamo

Dinamo Publicat pe 15 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21630616/1/dinamo-bucuresti-fc-voluntari-play-out-superliga-superbet-26-04-2024-4.jpg

Dinamo Bucureşti a oficializat despărţirea de Darko Velkovski. Acesta a ajuns la trupa din „Ştefan cel Mare” în luna ianuarie şi s-a impus imediat sub comanda lui Kopic, devenind unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai „Câinilor”.

Fundaşul central a înregistrat 16 meciuri pentru Dinamo, a marcat un gol şi a contribuit la salvarea echipei la retrogradare.

Deşi oficialii lui Dinamo şi-au dorit să îl pastreze, Darko Velkovski a refuzat prelungirea contractului.

”Mulţumim, Darko VELKOVSKI!

Relaţia contractuală dintre Dinamo 1948 Bucureşti şi internaţionalul macedonean Darko Velkovski a ajuns la final.

Transferat într-o iarnă apăsătoare pentru gruparea dinamovistă, Darko a evoluat în 16 partide şi a marcat un gol pentru alb-roşiii, în Superligă.

Mult succes în carieră, Darko!”, a scris Dinamo pe Facebook.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Darko Velkovski, potrivit transfermarkt.com. 
  • Rabotnicki, Vardar, Rikela şi Al-Ettifaq sunt echipele pentru care stopper-ul a mai evoluat în carieră. 
  • Velkovski are şi 51 de partide pentru naţionala Macedoniei de Nord

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele