Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

OFICIAL | CFR a cedat un jucător adus în urmă cu o săptămână

CFR Cluj Publicat pe 26 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20791296/1/nkt.jpg


La o săptămână de la momentul în care era prezentat oficial drept noul jucător al celor de la CFR Cluj, ivorianul Niakate Abdoulaye (22 de ani) a fost împrumutat de campioana României în Liga 2, la Minaur Baia Mare.
 
Iniţial, clubul din Gruia anunţase că stoperul african va juca la echipa a doua, dar interesul celor de la Minaur Baia Mare i-a făcut pe conducătorii clujenilor să se răzgândească. Aceştia au considerat că o experienţă în Liga 2 ar fi mai utilă şi au fost de acord să-l cedeze la Baia Mare:
 
"Bine ai venit, Abdoulaye NIAKATE! Noul nostru jucător este născut pe 18 iunie 2000 şi evoluează ca fundaş. NIAKATE a mai evoluat pentru FC San Pedro şi FC CFR 1907 CLUJ.  Îi urăm bun venit şi multă baftă în tricoul galben albastru!", a scris Minaur Baia Mare, pe pagina de Facebook.
 
CFR l-a adus pe Niakate Abdoulaye din campionatul Coastei de Fildeş, de la FC San Pedro, ocupanta ultimei trepte a podiumului în stagiunea trecută:
 
"Bine ai venit, Niakate Abdoulaye! Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Niakate Abdoulaye, un fundaş central în vârstă de 22 ani din Coasta de Fildeş, este noul fotbalist al echipei noastre secunde. Îi dorim multă baftă şi cât mai multe realizări la clubul nostru!", anunţau clujenii, marţea trecută.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele