Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

OFICIAL | CFR Cluj s-a despărţit de Adrian Păun! UPDATE: Mijlocaşul, prezentat de Hapoel Beer Sheva

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 29 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20872721/1/paun.jpg

UPDATE: Adrian Păun a fost prezentat şi de noul său club, de Hapoel Beer Sheva. Israelienii au făcut anunţul pe Facebook miercuri seară.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20872721/2/adrian-paun.jpg


Alexandru Păun (27 de ani) pleacă de la CFR Cluj. Campioana ultimelor cinci sezoane s-a înţeles cu Hapoel Beer Sheva pentru transferul mijlocaşului ofensiv chiar în ultima zi de mercato din Israel.

”Cluburile CFR 1907 Cluj şi Hapoel Beer Sheva au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Adrian Păun în Israel!

Venit la CFR Cluj încă din perioada junioratului, Adiţă a bifat peste 300 de meciuri în tricoul alb-vişiniu şi a devenit unul dintre cei mai iubiţi jucători de la echipa noastră, reuşind să marcheze de 29 de ori şi să aducă în repetate rânduri zambetele pe chipurile fanilor CFR-işti!

Îi mulţumim pentru întreaga munca depusă în tricoul echipei noastre şi îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”
este comunicatul campioanei din Superliga

Promovat la echipa mare a celor de la CFR Cluj în 2013, Alexandru Păun a strâns 307 meciuri în tricoul feroviarilor, contribuind cu 31 de goluri şi 36 de pase decisive. Cotat la 1.6 milioane de euro, mijlocaşul ofensiv a fost parte activă la câştigarea ultimelor cinci titluri şi mai are în CV o Cupă a României şi două Supercupe.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele