Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

OFICIAL | CFR renunţă la jucătorul adus de Şumudică vara trecută. Bouhenna, pus pe liber

CFR Cluj Publicat pe 18 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20744782/1/racb.jpg


Rachid Bouhenna (30 de ani) nu mai e jucătorul CFR-ului. Campioana a anunţat, sâmbătă, despărţirea de fundaşul central pe care Marius Şumudică l-a adus în Gruia la startul sezonului trecut.
 
Venit liber de contract de la Sepsi, algerianul de origine franceză a început stagiunea din postura de titular, dar, pe parcurs, şi-a pierdut locul în echipă. Odată cu venirea lui Dan Petrescu, Bouhenna nu a mai primit nicio şansă, a fost scos de pe lista jucătorilor eligibili pentru Casa Liga 1, iar despărţirea a devenit inevitabilă.
 
Sâmbătă, aceasta a fost oficializată de către clubul din Gruia:
 
"Clubul CFR 1907 Cluj şi jucătorul Rachid Bouhenna au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Îi mulţumim lui Rachid pentru munca depusă în tricoul echipei noastre şi îi dorim multă baftă mai departe în carieră!", au anunţat ardelenii, pe pagina de Facebook a clubului.
 
Cotat la 500.000 de euro, Bouhenna a venit în Gruia din postura de jucător liber de contract, după o primă aventură în România la Sepsi OSK. A jucat 19 meciuri în toate competiţiile şi a marcat un gol în cele 1.443 de minute petrecute pe teren.
 
Ultima apariţie a apărătorului central a fost pe 19 decembrie 2021, când a fost integralist în victoria cu FC Argeş, 1-0 pe teren propriu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele