Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2 Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani, azi, nu mai devreme de ora 18:00, pe Prima Sport 2
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj

OFICIAL | Chelsea s-a săturat de Graham Potter şi l-a dat afară! Londonezii au anunţat cine îi va lua locul

Chelsea Publicat pe 2 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/21084251/1/profimedia-0766585604.jpg

OFICIAL | Chelsea s-a săturat de Graham Potter şi l-a dat afară! Londonezii au anunţat cine îi va lua locul

Chelsea a anunţat, oficial, duminică, despărţirea de antrenorul Graham Potter prin interemdiul unui comunicat postat pe site-ul oficial al clubului. 

Potter a venit la Chelsea pe 8 septembrie 2022, după ce l-a înlocuit pe Thomas Tuchel. Antrenorul nu a obţinut rezultatele dorite la club şi a fost concediat după o serie lungă de meciuri foarte slabe. 

Antrenor interimar la echipă va fi Bruno Saltor (42 de ani), cel care a lucrat cu staff-ul lui Potter în cele 31 de meciuri ale sale la Chelsea. 

”Chelsea FC anunţă că Graham Potter a părăsit clubul. Graham a acceptat să colaboreze cu clubul pentru a facilita tranziţia. În timpul petrecut la club, Graham ne-a calificat în sferturile de finală Champions League, unde ne vom duela cu Real Madrid. Chelsea îi mulţumeşte lui Graham pentru eforturile şi contribuţia adusă şi îi dorim tot binele pe viitor. 

Bruno Saltor va prelua echipa ca antrenor interimar. Patronii care se deţin clubul în co-proprietate au declarat: 'În numele tuturor de la club dorim să îi mulţumim lui Graham pentru contribuţia sinceră de la Chelsea. Avem cel mai mare respect pentru el ca antrenor şi ca persoană. Întotdeauna s-a comportat cu profesionalism şi integritate şi suntem dezamăgiţi de deznodământ. 

Împreună cu fanii noştri incredibili, îl vom sprijini cu toţii pe Bruno şi echipa pentru a se focusa pe restul sezonului. Ne mai rămân 10 meciuri în campionat şi sfertul de finală Champions League. Punem fiecare efort în ficare meci astfel încât să terminăm cât mai sus'”, a fost comunicatul lui Chelsea. 

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele