Ultima oră
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică
VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1, în direct la Prima Sport 1! Ploieştenii trec în avantaj VIDEO | Petrolul - Oţelul 2-1, în direct la Prima Sport 1! Ploieştenii trec în avantaj
Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid Guerreiro nu va evolua în semifinala retur a Ligii Campionilor cu Real Madrid
Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”

Victor Piţurcă i-a distrus pe cei de la CSA Steaua: ”Bine că a rămas în Liga 2!”
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”

OFICIAL | Christophe Galtier pleacă de la Lille, după ce a câştigat titlul în Ligue 1! Antrenorul francez are trei oferte importante

Ligue 1 Publicat de Andrei Ionascu pe 25 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/20218811/1/galtier-lille.png

Antrenorul francez Christophe Galtier (54 de ani) a anunţat că pleacă de la Lille, la doar două zile după câştigarea titlului în Ligue 1. Galtier a dezvăluit că analizează trei oferte, de la OGC Nice, Olympique Lyon şi Napoli.

După o lungă perioadă pe banca echipei Saint-Etienne (decembrie 2009 - iunie 2017), Christophe Galtier a venit la Lille în decembrie 2017, în locul lui Marcelo Bielsa.

Galtier pleacă de la clubul din nordul Franţei cu un bilanţ de 78 de victorii, 31 de remize şi 43 de înfrângeri (239 de goluri marcate, 168 primite).

În acest sezon, Lille a câştigat al patrulea titlu în Ligue 1 din istoria clubului, primul după anul 2011.

“M-am decis. L-am informat pe preşedintele clubului, Olivier Letang, că voi pleca de la LOSC. Simt că timpul meu aici a trecut. Un ciclu de patru ani este suficient pentru un antrenor. Este timpul să părăsesc acest club minunat. Decizia mea nu a avut legătură cu clasamentul final, dacă echipa se clasa pe locul 4 sau pe locul 7, aş fi luat aceeaşi decizie.

Nu este vorba că vreau să plec după un succes. Plec pentru că închei un ciclu de patru ani şi aşa am simţit că trebuie să procedez. Am nevoie de altceva, nu vreau să intru într-o rutină, aşa cum am păţit la un moment dat la Saint-Etienne. Am stat prea mult în acelaşi mediu, zi de zi.

Dintre cluburile care s-au interesat de serviciile mele, am primit trei oferte. Lyon, Nice şi Napoli. Voi reflecta în privinţa acestor cluburi. Voi semna cu una dintre aceste echipe? Nu se ştie, fotbalul este un fenomen special. În orice caz, voi lua o decizie în privinţa viitorului meu până la sfârşitul săptămânii”, a spus Galtier, într-un interviu pentru L’Equipe.

Cel mai probabil, antrenorul francez va alege între Napoli şi Lyon, echipa calificate în grupele Europa League. Nice a încheiat sezonul pe locul 9 în Ligue 1 şi nici nu are resursele financiare ale cluburilor menţionate anterior.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele