Ultima oră
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV

OFICIAL | Cine ar fi crezut? Nicolo Napoli rămâne la FCU Craiova

FC U Craiova 1948 Publicat de Tudor Moisa pe 5 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21548956/1/fc-u-craiova-universitatea-craiova-superliga-superbet-10-03-2024-1.jpg

Nicolo Napoli a fost demis, joi, din funcţia de antrenor. În locul său a fost numit la FCU Craiova, vineri, Eugen Trică.

Adus pentru a patra oară în Bănie, Trică are o misiune dificilă. FCU Craiova se află pe locul 14 în Superligă, la egalitate cu Dinamo, formaţie aflată pe poziţie direct retrogradabilă.

Dacă numirea lui Eugen Trică, care s-a despărţit tot vineri de Alexandria, era anticipată, în comunicatul oficial al clubului oltean a ieşit în evidenţă faptul că Napoli va rămâne la echipă.

După ce a fost demis pentru a 10-a oară de la FCU Craiova, italianul va ocupa funcţia de director tehnic.

Eugen Trică îi va avea secunzi şi Paul Drăgan şi Valentin David, antrenor cu portarii va fi Gabriele Aldegani, iar Vlad Ţăran va îndeplini funcţia de preparator fizic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri